17.5.2012

Väsynyt ramppaaja

Pyhäinen aamu ja koti on hyrskyn myrskyn. En ole evakossa, oma koti kullan kallis. Vielä ei ole tapahtunut mitään niin järisyttävää, että olisi pakko ollut paeta. Kaikki on tietysti ihan sekaisin, mutta se kuuluu asian luonteeseen. Se on vain hyväksyttävä. Olen jo hiukka väsynyt remonttiin ja toivoisin kaiken olevan ohi. Saisi kaikki kamat paikoilleen ja alkaisi elää normi elämää. Eilen asentajat saapui jo heti seiskan jälkeen ja minä vetelin vielä hirsiä. Juu, kello oli soittamassa seveniltä ja nukahdin senkin jälkeen. Minä, univammainen, herään siihen, kun asentaja toivottaa hyvää huomenta. Spuugi olo. Mutta olin kiitollinen yhdestä nukutusta aamusta. Tänään sit heräsin yhtä auringon kans. Huomenta vaan juu... kello 04.40.

Hups, ovet ovatkin vaaleansiniset...
Eihän asentajilla kauan nokka tuhise, jos he tehokkaasti kaiken tarmonsa keskittäisivät keittiöni kasaamiseen. Eilen asentaja oli käsittääkseni työskennellyt iltapäivään ja katso, iso osa keittiöstä on jo kasattu. Se on taas eri juttu, kuinka he täällä kerkeevät työskentelemään. Kovin ovat kiireisiä ja useampi homma samaan aikaan. Olin ajatellut olevani ainutlaatuisuus ja mun keittiö olisi se prioriteetti namber van. Höpsistä, minä olen vain yksi pikku kyökki, mikä huitaistaan jossakin välissä, kunhan keretään. Toivottavasti kaikki on kasassa ennen Jussia...

Ilkka Lipsanen has left the building. Sain tiistaina uuden tukan. Look like Danny on taakse jäänyttä elämää ja olen nyt varsin trendikäs. Kylläpä tuntuu hyvälle, kun on karvat kondiksessa. Rempasta ja kiireestä johtuen on omasta ulkoisesta minästä välittäminen jäänyt huonolle. Ei ollenkaan Martan tapaista. Siksi siitä niin kovin kärsin. Mutta tämmöinen tekee välillä hyvää. Osaa taas arvostaa ammattikuntansa kykyä ja taitoa tehdä ihmisistä ihmisen näköisiä. Ou jee! Vedettiin alaosat koneella lyhyeksi ja pääliosa on mukavasti sekaisin tötteröllään. Mii laik.

Martta ja Jumalan valo

Älä tuijota 
Odottelen tässä, että voin soittaa herätyssoiton Ukkorähjälle. Tänään mennään mökille. Olin eilen niin pitkän päivän duunissa, että katsoin parhaaksi levähtää ennen lähtöä. Tänään pitäisi kuljettaa täällä olemassa ollut jääkaappi mökille. Hau nais, helvetin roudaaminen jatkuu. Olen jo kurkkuani myöten täynnä tätä kaman kantamista. Kai tää kohta loppuu. Viikonloppuna Martta pölyttää puutarhaa ja on tarkoitus laittaa vähän kukkasii ja muutenkin pihapiiriä kesäiseen kuntoon. Se on hyvä irtiotto arjesta. Sain asiakkaalta pullon shamppaölkii ja sen siinä sivussa kurmasen. On taas elämä valoisa. On juu. Kiva lähteä mökille. Jette kiva. Tästä alkaa The KESÄÄÄÄÄÄ!!!

5 kommenttia:

  1. Rentouduhan Marttaseni oikein kunnolla siellä möksällä, olet sen kyllä tuon kaiken urakan ja kiireen keskellä ansainnut! Uskomattoman mageilta näyttävät viimeisimpien postausten kuvat uudesta marttalasta, eli varmasti tulee olemaan kaiken tuon kivun ja säryn arvoinen lopputulos! Ootkos sie siellä stressatessa kovasti laihtumaan päässyt? Katsoin vaan että viimeisessä kuvassa kasvot ovat kovasti kapiat...nyt Martan gourmeeta pöytään ettet vallan kuihdu pois!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, en mie oo laihtunut. Tuo kuvakulma on tarkkaan harkittu ja vedin posket lommolle. Näin näyttää laihemmalle ;)

      Kyllä täällä relataan. Sauna lämpiää ja aukaisin juuri pullon shamppanjaa. Vettä sataa, mutta ihan kuin pilvipeite repeilisi ja kohta meillä on ilta-aruinko. Remppa on kohta ohi...Voiton puolella ollaan!

      Poista
  2. Pirteeltä näyttää keltainen.Ihan auringon väri! Onko tuo ovi sulla vaaleansininen? Mulla melko samaa sävyä : sini/grafiitinharmaa ja korkeakiiltoinen.

    Mukavaa mökkeilyä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, ovissa on optinen harha. Niissä on vielä suojakalvot pinnassa, oikea väri on valkoinen. Mutta musta toi väri on sikamagee. Ihan kävi mielessä, että olisi pitänyt ottaakin ton väriset. Toimii hyvin keltaisen seinän kanssa ´, vai mitä?

      Poista
    2. No niinpä tietenkin!! Muistan kun ittellä meinas tulla lusikallinen hopusuun kun avasin ekan kerran ovipaketin ja ihmettelin, että minkä ihmeen värinen tää ovi on. Kun se suojakalvo oli tosiaan siinä päällä. Niitähän on kuule mukava vedellä pois. Meni tunti jos toinenkin. Meinaan näissä iikean kaluissa. Toivotaan, että sulla on helepompaa!

      Toi keltainen on kyllä bueno. Sen kanssa käy moni väri.

      Poista