31.5.2012

Pata kattilaa soimaa

Kello 04.12. Kuoleman väsy, ei uni. Pisut. Takas sänkyyn. Nuku, saatanan tollo!

Uusi ylösnousemus klo: 06.18. Täydellinen väsytysvoitto. Aikani pyörittyä, uni tuli ja vei. Aim häpi.

Pah, pah ja vielä kerran pah! Nuolasin ennen kuin tipahti. Sähkäri on käynyt, mutta Ledit ja valohyllyt on vielä asentamatta. Whai? Uuni sekä liestituuletin toimii ja johdot on kourutettu. Tuleeko tänään, tuleeko ensi vuonna? Älkää jättäkö mua roikkuuuuu..... Laitoin astianpesukoneen pesemään itsensä. Tarkkailen onko vuotoja. Räiskii vettä hirviällä voimalla. Huokailee tuokin saatana. Puhuuko kodinkoneiden henget, mitä ne yrittää kertoa?  Ollaan hyvää pataa, ei saa suuttua. Sähkäri oli asentanut mikron ja uunin kellot. Aika on oikea, joko uskallan kypsennyksen. Pitäisi kai testaa, ensi viikonloppuna tulee vieraita ja uuni olisi hyvä koekäyttää. En suinkaan paista vieraitani, vaan heille pikku purtavaa. Älä tule paha kakku, tule hyvä kakku.

Aikuisten linnanmäki ei tuottanut pettymystä. Pikainen visiitti antoi hedelmää. Neljä uutta kattilaa, aterinlaatikoita, shamppanjalaseja ( Martta hutikoissa hajottaa) ym. ym. sälää. Tehokas täsmäisku. Tänään vielä Bauhausiin. Yksi vaatekoukku seinään, kyökkiin tuuletusaukonritilä ja jokunen listapätkä. Sit ei enää mitään. Ei mitään. En osta mitään. En hanki mitään. Loppu. Slut.

Martan sielunpeileissä on hiekkaa. Ei ole algeerialainen, ei kutise. Miksi ihmisen silmät kuivuu? Inha on, kihertää ja räpsyttää koko ajan. Silmätippaa tuikkasin, auttaa hetken, mutta kirvelee kurjasti. Outo vamma tuokin, olenko kuiva tyyppi, kuivunko kasaan. Täytynee nauttia nesteitä, kuplat auttaa juu. Ei, katson Huvilan ja Huussin, tulee tippa linssiin. Ei ole enää kuiva. Niin teen.

Huomenna taas The päivä. Sitäkö Martta uneton höperö nyt niin kovin odottaa? Listan maalausta ja loppuun viemistä. Sitäpä kait juuri. Ole hillo ja lopeta tuo joutava. Huomenna päästään mökille, ai ku kiva. Suunnitelmissa suunnitella ensi viikonlopun menyy ja marssijärjestys. Pitkästä aikaa juhlat. Myö mennään homobuariin. Ei tytöt, myö pojat. Martta joraa. Tekee hyvää. Odotan...

3 kommenttia:

  1. Hahhaa, sulla on aika hyvät jutut. Silmät kuivuu, kodinkoneet huokailee ja vieraatkin paistetaan tuota pikaa. Naurahdin ääneen kerran jos toisenkin tätä lukiessani. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, jep. Se on kyllä hyvä, jos huvittaa. Elämä ei saa olla ankeeta, eikä liian vakavaa. Martan motto.

      Poista
  2. Touche. Great arguments. Keep up the good spirit.


    Feel free to visit my website; tlife.phoenixdesigns.za.net

    VastaaPoista