11.5.2012

Kukkuu, onko siellä joku?

Vettä sataa pehmeästi. Vastarannalla kurnuttaa metsäkyyhky ja luonto on räjähtänyt vihreään. Sauna tuhnuttaa pehmeää savua ja alan tavoittaa rauhaa itseni ja ympäröivän maailman kanssa. Mökkienergiat alkaa vaikuttaa ja kierrokset ovat laskeneet. Hienosti olen irtiotossa remontoivasta elämäntyylistä ja nyt vain nautin tästä ympäröivästä rauhasta. Elämä on tässä ja nyt. Voe perse, onpa taas niin idylliä, eihän toi ole enää uskottavaa. Mut sori hei, näin täällä on. En voi sille mitään. Rakastan. Jos jotakin voin valittaa, niin keli on suht kolea. Missä vitussa on se auringon antama hehku ja kesäillan lämpö? Antaa odottaa joo, mut gamoon, anna jo tulla kesäiltabluesii.

Kuulkaapas, kun täällä blogissa on ollut hirvittävän hiljaista kommentien suhteen. Tuntuu vähä tyhmälle höpöttää koko ajan itsekseen, olisi kivempaa, jos olisi mitä vastakommentoida. Tietäisi, että joku kai mua lukisi. Saan kyllä paljon kommentteja ja terveisiä ihan elävässä elämässä, mutta tänne eetteriin niitä ei juurikaan ole ilmestynyt? Pelottaako lukijoita noi ihme hässäkät varoitusten kanssa? Ymmärtääkseni niissä ei ole mitään vaaraa, vaan se on normi toimenpide. Mun blogissa ei ole mitään viiruksen tartunta mahdollisuutta. Itse olen ollut niin kiireinen, että en ole juurikaan kerennyt muiden blogeja lukemaan. Tämä kevät on haipakka aika monellekin, ja kiire on tuttu jokaiselle. Mut jos, tuntuu sille, että haluaisi jotakin sano, anna tulla, se tuntuisi  kivalle ja on ihan seifti.

Nyt Samuli Edelmann laulaa raatiossa Tähti pölyä. Se on mun feivoritti, pysähdyn kuuntelemaan. Jatkan kohta...
...Tuli pikku paussi, mutta piti pyöräyttää myös illan salaatti. Sauna alkaa huokailla houkuttavasti. Poistun kylpyrintamalle ja päätän raporttini täältä Lähdejärveltä tähän. Hyvää yötä! Olkoon päiväsi armollinen!

12 kommenttia:

  1. Täällä ollaan! Joka sana luetaan, vaikka harvemmin kommentteja tulee jätettyä. Olet yksi nauruun hyräyttäjistä, tulee hyvä mieli lähes poikkeuksetta juttujasi lukiessa ja kuvia katsellessa.

    VastaaPoista
  2. Jeps, täällä myös ollaan. Lueskelen lähes kaikki postauksesi ja painelen "tykkää" laatikkoa. Oma kommentointi on vaan jäänyt todella surkean vähäiselle. Oman bloginkin pitäminen tällä hetkellä edelleen tökkii...sitä se kai johtuu tämä kommentoimattomuuskin.

    VastaaPoista
  3. Mymskä ja Abso: Kiitos, että olet siellä! Se tuntuu hyvälle!

    VastaaPoista
  4. Täällä myös Miipa! Olet yhä suosikeissani ja luen kuulumisesi lähes päivittäin. Onnellista viikonloppua, rentoutumista ja kaikkea mukavaa. Odotan innolla raporttia keittiöremontistasi - ole itse kokenut saman, suunnittelun, valmistelut ja muutoksen. jännittävää ja hauskaa!

    VastaaPoista
  5. Tassu nousee täälläkin:-)

    VastaaPoista
  6. Täällä ollaan ja pysytään kuin täi tervassa, ei ku... :)

    VastaaPoista
  7. Täällä tänään niin kuin muinakin päivinä!
    M

    VastaaPoista
  8. Heips,
    mukavaa luettavaa kertakaikkisesti...aina...näin on!
    Aurinkokin tulee kunhan kerkiää..on vissiin nyt etelämpänä Euroopassa.

    VastaaPoista
  9. Mahtavaa, te kaikki! Pelkäsin, että toi varoitushässäkkä karkoittaa lukijat! Martta jatkaa... Kiitos teille!

    VastaaPoista
  10. Ehdottomasti juu luetaan ja nauretaan. Itsellä juurikin takana iso remppa. Ja voi kun sun uusi koto näyttää pelottavan samanoloiselta kun minunkin uusi kotoni ;=) Niin on samanlainen sisustusmaku kuin meikäläisellä. Ja meinaan kanssa kokeilla sinun innoittamanasi sitä kaakelimaalausta, joten kiitos vinkeistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiiti: Parempi vaihtoehto kaakeleille voi olla ihan lattialle tarkoitetut maalit. Itse maalasin veskin lattian ( laatat) Teknoksen Teknofloorlattiamaalilla. On muuten hurjan helppo työstettävä, aivna eri kuin kaakeli maali. Ja varmasti pysyy! Kannattaa tutustua tarjontaan. Jos itse maalaisin nyt seinäkaakelit, käyttäisin tuota maalia tai muuta vastaavaa. Kysypä Betolux- lattiamaaleja, mitä mieltä ovat niistä kaakeleissa. Mulle ainakin sanottiin Bauhasissa, että sama kai se on missä ne kaakelit ovat. Nämä ns. lattiamaalit kestävät paremmin!

      Poista
    2. Hieno homma. Kiitos vinkistä! Kuulostaa ihan loogiselta!

      Poista