19.4.2012

Tsirp Tsirp!

Ihmisen lapsi nukkui hyvin levottomasti. Näin ilkeää painajaista, niin ilkeää, että en tohi sitä mustaksi valkoiselle näpsyttää. Itkin yöllä lohduttomasti ja heräsin siihen, kun sylkäisin sänkyyn. Eiks toi ole jo aika levotonta? Millaistahan meteliä olenkaan mahtanut pitää? Kyttään naapureita, etteivät vaan möykä yöllä ja itse pidän hirveää mekkalaa. Outo on tuo uus naapuri, yöllä mesoaa, itkee, huutaa ja räkii. Anteeks kaikille.




Yritän taistella niska jäykkyyttäni vastaan. Otin käyttöön järeät aseet. Nytkin harteilla lämmittää kuuma kauratyyny ja sain lääkäriasiakkaaltani lihasrelaksanttireseptin. Haen tänään pilsut apoteekista ja vedän lievät överit, niin eiköhän ala jannu relaa, perkele! Kiusallista tämä tämmöinen jäkyttely. Äijä on kuin tikku paskassa. Hirveesti tekisi mieli jo nakata kahvakuulaakin, mut voi olla parempi antaa kropan palautua ensin tästä härdellistä. Seli, seli. Tekosyiden tekosyy osa 1034,87.



Unelmieni keittöön on tullut mutkia matkaan. Ilmeisesti täällä ei riittä powerit injuktiolieden asennukseen. Voihan pylleröinen, täytyyks mun nyt tyytyä tavalliseen? Olen laittanut tiedusteluja, en ole saanut vielä vastauksia siitä, että onko tänne yleensä mahdollisuuksia saada lisää virtoo ja energioo. Toivottavasti voimme pitäytyä alkuperäisessä suunnnitelmassa. Toinen vaihtoehto on sit kaasu. Onko kellään kerrostalo asujalla kokemuksia moisesta probleemasta, niin ja onko ratkaisukeskeistä vastausmallia? Olisin tiedosta kiitollinen.




Parvekkeeni edessä on pienoinen metsikkö. Kivasti mäntylöit ja koivuloit ja niiden latvat. Niissä taas sirkuttaa eräskin tittiäinen ja pomppii peipponen. Varsinainen lintutarha. Mikäs sen mukavampaa, istua mokkasen kans ja nauttia elävää konserttoa. Ihmeellinen on luonto. Siitähän suorastaa tulee hyvälle tuulelle. Käy itsekin sirkuttaa. Tsirp, tsirp vaan sullekin...

Jos tämä harmaus alkaa jo väsyttää, niin laitan hiukka väriä elämääsi kukkaisten kuvien välityksellä. Otin ne Damin reissulla ( oliko se viime kevät vai edellinen, ei jaksa muistaa.)  Älkää menettäkö toivoanne, viikonlopuksi on luvattu lämmintä ja kesäfiilistä. Kyl tää tästä!

P:S Terveiset sinne Kokkolaan, soitan viikonlopulla. Ja tervetuloa uudet lukijani, olen teistä otettu.

2 kommenttia:

  1. Eilen justihin putkiremppakokouksessa sanoivat, että nyt kun keittiöihin vaihdetaan sähköjen uusimisen yhteydessä kolmelinjainen joku juttu, mahdollistuu induktiolieden käyttö, mitä nyt ei ole voinut olla, koska yksilinjainen joku juttu. Sähköhommeleita siis. Kaasua minä sulle suosittelisin (en sillai holokaustimaisesti, tietenkään, hui!), kun oot tuommone mastertseffi.

    Kauko, tuo sieluntoveri sänkyynräkimisessä. (outoa vaan ei vaarallista)

    VastaaPoista
  2. Samaan aikaan toisaalla: Puhelu Isännöitsijälle kertoi, että varsinaista estettä ko. lieden asentamiselle ei ole. Jotakin vetoja, jostakin vaaditaan, ja sitä varten on olemassa ns. ammatti-ihmiset. Pitäydyn mielelläni alkuperäisessä suunnitelmassa, ei mene koko kyökki uusiksi.

    Sänkyyn räkiminen on vähintäänkin outoa ja minulle uusi tapa, että tyyli. Mitähän siitä kertoisi unitutkija? Elänkö menetettyä nuoruutta? Mieleni halajaa ostarin kulmille räkii...

    VastaaPoista