20.4.2012

Musta ei ole valkoinen

Pikku koira herätti viideltä. Vuhkasi niin, että oli pakko nousta. Hän saa mut ylös ja menee sit itse nukkumaan mun sänkyyn. Tapa josta en pidä, mutta olenkohan itse sen opettanut? Mut eipä hätiä mitiä, olen tänään poikkeuksellisesti vapaalla. Meillä piti olla duunissa siivoustalkoot, mutta yleisen laiskuuden vai mikä lie, takia ne peruttiin. Tai teimme vaihtoehtoratkaisun, jokainen siivoaa perusteellisesti jonkun kohdan huhtikuun aikana ja näin vapauduimme tälle päivälle. Ei mulla ole mitään yllättävää vapaapäivää vastaan, kyllä mulla riittää hommoo. Saan vietyä näitä pikku askareita loppuun ja pääsen viettämään mökki viikonloppuja. Uhkailin Ukkorähjää, että hima on saatava loppuun tänä viikonloppuna, muutoin Martta ei lähde mökille.

Keittiöstä purettiin eilen osa. Piti tarkistaman, että onko vanha lattia asennettu kalusteiden alle. Eihän se ollut. Ilmeisesti laittajalta on loppunut laatat kesken, koska osassa lattiaa laatta on kaappien alla ja osassa ei. Se tietää meille lisää duunii ja samanmoisen laatan metsästystä. Harmi. Toivottavasti löydän samanlaista, ei niitä montaa laatta tarvita. Mutta näihin on varauduttu, remppaylläreitä, ei aina niin toivottuja. Kuuluu elämään.

Oi, miks?

Vain yhden laatan tähden
Nappasin eilen parikin relaavaa pillerii. Tähän on tultu. Nyt tarvitaan jo kemikaaleja, että Martta parka relaksoi. Nyt mä varmaan jään koukkuun ja musta tulee sekava pilleristi. Pilsuilla ei ollut sanottavaa vaikutusta. Ehkä yritän nyt liikaa rentoutua ja siksi en relaa. Huitaisenpa kauratyynyn lämmittää kivistäviä harteitani, se muuten auttaa. Taidan ottaa viikonloppuna koko vartalo puudutuksen, on se kumma, jos ei jäkitys vaimene. Kippis ja kulaus!

Ostin eilen uuden Martta moukarin ( toim. huom. käsilaukku.) Olen kyllästynyt siihen, että edellinen oli niin ahdas. Aina piti änkee ja tunkee kaikki tarvittavat kamat ja niiden ulostaminen oli vielä työläämpää. Asioiden pitää toimia vaivattomasti. Siinä yksi hyvä syy uuden käsveskan hankintaan. Mullahan on tuon sortin fetissi. Olen aikaisemminkin jo todennut, että itseään kunnioittavalla hompsulilla täytyy olla kaiken kattava arsenaali laukkuja. Niitä ei koskaan voi olla liikaa. Mut hei, uusi on tilava ja monta lokeroa omaava. Kaikille välttämättömyystarvikkeille on nyt omansa. Ei ehkä ihan se seksikkäin veska, mut käytännöllinen ja aikas miehekäs. Tuommoinen fiksun ihmisen salkkutyyli, hah! Löysin muuten Kluuvin kauppakeskuksesta kivan liikkeen Formale. Liike myy kelloja, laukkuja ja kaikennäköistä jännää. Kaikille kakslahkeisille tiedoksi, suht hyvä valikoima nahkaisia salkkutyylisiä laukkuja. Eikä hintakaan ollu paha. Voihan niitä hameväkikin haluta, jos siis sattuu olemaan hiukka miehekäs ellei peräti lesboutyyppinen.

Maskuliinin riemuvoitto
Tänään on taas pikkuinen joulu. Mulla on pitkä lista kodin välttämättömyys hankintoja. On se jännä, muutat valmiista kodista uuteen ja yllättäen onkin hirveästi kaikkea mitä pitäisi hommata. Kuinka sitä on tullutkaan toimeen ilman? Kun Ukkorähjä pääsee duunista, niin meidän perhe lähtee ostoksille. Saan vihdoin sen tapettini ja parvekkeelle pitää ostaa suihkulähde. Kyllä, luit ihan oikein. Haluan sinne jonkun vesiaiheen. Olen mainosten uhri ja olen nähnyt semmoisia kivoja kivihässäköitä, missä virtaa vesi. Ai kun se olisi kiva. Päivällä piipahdan Itiksessä ( se on siis se Itäkeskus, tossa lähellä. Me Itä-hesalaiset kutsutaan sitä Itikseksi.) Mun kahvinkeitin sanoi Poks. Aavisti varmaan olevansa väärän värinen. Oli musta. Ei ollut valkoinen. Toivottavasti joku ihmisaktivisti ei nyt laita mua tilille kahvinkeitin rasismista. Enhän mie sillä, mutta musta ei ole valkoinen vaikka voissa paistaisi. Anteeks. Siis uusi keitin on pakko hommata. On mulla monta muutakin pientä kivaa shoppattavaa. Ihan pukkina lähden liikenteeseen. Fantsuu!

Pitäskö vetää vielä muutama pilsu, niistähän voisi tulla kivasti uuveloon. Olisin niin rento, että makaisin koko päivän. Ei helvetissä! Martta tahtoo olla tehopakkaus. Kauratyynyt ja pillerit saa mennä, nyt ruvetaan hommiin! Ai ku kiva...

2 kommenttia:

  1. Hei, Kokeilisit Bodumin pressokannua! Konetta et enää kaipaisi. Pannukahvi jauhatusta mielellään tummapaahtoa, nam!
    Ai niin Itäkeskuksen kauppakeskuksen virallinen nimi on juuri vaihdettu ja se on Itis!
    Sinne on tulossa suuria muutoksia, remppa jo käynnissä. Monet pikkuliikkeet ovat joutuneet muuttamaan "sivureunoille". En sitten tiedä onks se hyvä juttu. Statusta halutaan nostaa?
    Hieno veska! Touhukasta vapaata:)

    VastaaPoista
  2. Viivi: Mulla on jo semmoinen pressokeitin. Se on hyvä, Nespresso joku. Mut kaipaan ihan tavallista kahvinkeitintä kuitenkin. Tapojensa orja. Itis oli kyllä hiukka sekava tänään. Veska toimii ja touhua on taas piisannut. Hyväset viikonloput sinne niin!

    VastaaPoista