28.4.2012

Ei ymmärrä ihmislapsonen

Heräsin taas liian aikaisin.  Istun tähän koneelle vaikka ei ole asiaakaan. Hölötän joutavia. En siis puhu ääneen, mutta mikä voisikaan olla se termi, kun kirjoittaa joutavia? Kölötän? Söpötän? Löpötän? Olkoon mikä on, tässä istun, enkä muuta voi.

Tämä viheliäinen rannevamma on seurausta tästä näpytyksestä. Sitähän on nyt jatkunut yhtäsoittoisesti  varmaan puolisen vuotta ja vaiva pahenee. Onko kysymyksessä ns. hiirivamma, jota ryydittää käsiin käyvä ammattini. Onks kellään fiksulla tietoo, kuka asiassa voisi auttaa ja mikä? Onko se hieroja, tohtori vai siis totaali lepo? Se olisi taas kauhistus, joutuisinko saikulle bloggaamisesta. Sitä ei taho. Outo vamma, ikävä suorastaan.

Olen kauhistellut viime päivien ikäviä murhajuttuja. Se Varkauden tapahtuma on käsittämätön. Ja sit se perhemurha. En nykyään pysty tarkkaan lukemaan noita juttuja, silmäilen hätäisesti ja tiedän suurin piirtein mistä on kysymys. Mun tekee niin pahaa tuommoiset kauheudet.  Mikä ihme pistää ihmisen niin sekaisin, että pitää lajitoveri hengiltä ottaa? Ja vielä viaton kanssaihminen. Missä tämä ihmiskunta menee vikaan, koska noita juttuja on nykyään enemmän ja ne ovat paljon rankempia. Selittämättömämpiä ( huh, mikä sana.) Mietin niin sitä omaisten tuskaa, mutta myöskin vastapuolen mielenliikkeitä. Mitä mahtaa moinen ajatella, mikä johtaa tuommoiseen tekoon? Ei voi ymmärtää, eikä omaisten tuskaa tuntea. Voi vain aavistella. Voi, voi, tätä maaliman menoa.

Uudet tyynyset

Palleroiset maljakon
Eilinen Ikeareissu ei ollut turha. Sain sitä mitä läksin hakemaan. Eikä yhtään hullumpaa mennä sinne Pe-iltana. Ei ollut ruuhkaa. Joskus toi ostoshelvetti ottaa niin hermoon, että ei siellä jaksa. Muutoin olen aika kyllästynyt ko. tarjontaan. Se on jotenkin laast siison.  Mut nyt yllättäin, löysin halavalla hauskoja juttuja. Haluan tehdä parvekkeestani viihtyisän keitaan ja sitäpähän tässä laittelen. Varsinkin näin aamusta, siellä on oikein mukava istua. Ja hei, nythän mää sen hokasin, siellä voi myös tietoteknailla. Läppäri messiin ja näpyttäen. Hitto, miten mie en ollut ajatellut tuotakaan....

Nyt on pakko mennä hetkeksi maate ja toivoa, että saisi vielä pikku tirsut. Edessä puuhakas päivä ja saattaapi tulla uuvelo, kun ei ole nukkunut. Toivotanks jo hyvää Vappua? Ei vielä, onhan mulla kone mukana mökilläkin. Sieltä siis seuraavat! Olkoon Lauantaisi lempeä!

2 kommenttia:

  1. Munkin pitää välillä ihan tietoisesti jättää lukematta noita murhauutisia, koska tulee niin kamala olo jos alkaa oikeen pohtimaan niitä. Niin paljon pahoinvointia että hirvittää. Mutta ei menetetä toivoa, on niin paljon hyvääkin!
    Käsikipuihin en osaa antaa neuvoja, tosi kurja juttu :( Toivottavatsi joku muu osaa auttaa! Hyvää vapunaikaa sinulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaiketi sitä yrittää torjua tuota kaikkea pahaa ja jättää siksikin jutut lukematta. Ne vaan tuntuu niin pahalle...

      Tää käsikipu pahenee. Kai on pakko mennä tohtorille :(

      Hyvät Vaput Manteli!

      Poista