30.4.2012

Paratiisibeibet

Täällä sitä nyt ollaan! Pikku paratiisissa. Metsän keskellä mökillä. Aikainen aamuhetki, arska nostattelee ja linnut pitävät konserttoa. Tää on niin parasta. Sielu lepää ja olo on ylen kevyt. Mikä se nyt siinäkin on? Kuvitteleeko sitä, että täällä luonnon helmassa ihminen on jotenkin rennompi. Mää tuota tiiä, metsällä on eheyttävä voima. Niin ja saunalla. Otin eilen relaksoivan session ja kylläpä sekin teki kutaa. Olen kuin uudesti syntynyt.

Mustalaisleiri muuttaa taivaaseen

Pierut pois


Paloiteltu

Puu kaatuuuuuu

Äijästi
Ei täällä ole lonkaa vedetty, eikä muitakaan ruumiinosia. Ollaan oltu tulosvastuullisia ja koko mökki on siivottu perusteellisesti. Tämä tarkoittaa, että ei ole sellaista kohtaa missä rätti ei olisi heilahtanut. Se on ollut terapeuttista. Kuvittelin, että ton remppa/muuttorumban jälkeen Martan energiat ei olisi enää tänne piisannut. Hui hai, tämähän on ollut mukavaa ja nyt on niin kiva, kun on joka paikka putskliin. Kaksi päivää ollaan ystävättären kans riehuttu ja saamme olla tyytyväisiä. Nyt voikin hyvillä mielin ottaa tulevan kesän vastaan.

Talven myskyt oli kaatanut kaksi isoa puuta mökin pihasta. Luojalle kiitos, ne ei tullut mökin päälle. Ukkorähjä metsurina antoi moottorisahan laulaa ja saatiin aikamoiset pinot polttopuuta. Olihan siinä ylimääräinen homma, mutta otin sen kuntoliikunnan kannalta. Ukkorähjä paloitteli, minä roudasin. Hän on suloinen moottorisahoineen, oikein äijä. Yksi puu oli katkennut keskeltä ja loppu piti tietenkin kaataa. Voi hurja, mikä ärmy lataus! Ukkorähjähän on koulutukseltaan Metsätalousinsinööri ja noi puuhommat on hänen alaansa. Hah, sopii Martan pirtaan, Pöpelikköinsinjööri.

Höh, pikkulintu tuli tuosta lattianraosta. Hetken se rapisteli seinän sisällä ja kuuntelin, et mikä peto sieltä tulee. Onko sillä pesä tuolla jossakin? Kauhiaa, jos sillä on poikaset siellä. Pikkasen huono mesta. Milloin ne beibejä pukkaa, onks se tähän aikaan vuodesta? Voi rääsy, me ollaan tultu sen mestoille. Sori.

Iltainen loiste
Tänään päästään Martan mestoille. Tehdään täsmäisku Tarjoustaloon. Olemme päättäneet satsata laadukkaisiin siivousvälineisiin. Ostamme Sini-tuoteperheen ja siivous sujuu kuin tanssi. Kaikki samaa sarjaa, se on sit niin snäppärää. Mökki tahtoo olla se, minne raijataan  kaikki se moska, mikä kaupungissa on jo out. Sille tehdään nyt loppu. Siivosin liinavaatekaapin ja heitin pois kaikki ylimääräiset, parittomat ja muuten vaan rutaleet lakanat ja pyyhkeet. Sama linja jatkuu kaikissa osastoissa, turhat roskiin.

Aamu on uskomattomat hieno. Nyt joku lintu ääntelee oudosti vai onks toi lehmä joka huutaa? Vaikka on rauhallista ja hiljaista, niin luonto antaa omat ihmeelliset äänensä. Nämä on niitä hetkiä, joita olen kaivannut. Tässä istun ja vartioin. Kuuntelen ja aistin. Olen yhtä universumin kanssa, olen pieni palanen luontoa...

1 kommentti: