2.3.2012

Vallanvaihtoa ja linnan tähtiä

Mun on ihan pakko kommentoida paria feivorit teeveeohjelmaani. Tämän viikon Masterchef on pitänyt Martan ihan liekeissä. Olen jauhanut tästä aikaisemminkin, mutta en vaan voi sille mitään. Eläydyn ohjelmaan niin voimallisesti, että ihan pumpusta ottaa. Asettaudun kotisoffalle ja olen yksi kilpailijoista, harrastan mielikuvakokkausta. Sanoista tekoihin, nappasin painetehtävän reseptit netistä ja ajattelin itse kokeilla ko. annoksen valmistusta viikonloppuna. Kaksi asiaa mitkä kismittää Marttaa. 1. Miksi kilpailijoiden täytyy valita raaka-aineet kahdessa minuutissa? 2. Eikä aterioiden suunnitteluun oikeasti ole enemmän aikaa? Jos osallistuisin kilpailuun, niin nämä kaksi olisivat harmillisia kompastuksia. Ymmärrän kyllä, että se pöperö pitää tuottaa nopeasti, mutta miks helvetissä pitää olla niin kiire? Herkkänä ihmisenä Marttaa säälittää kilpailijat, joille tulee kiire ja homma kusee ns. reisille. Mut mikä parasta, katsomalla itsekin oppii uutta! Hieno ohjelma. Voe hitsi!

Oletteko seuranneet Linnan tähdet ohjelmaa? Katsoin jo viime vuonna ensimmäisen tuotantokauden ja kiinnostuin kovasti. Tällä kertaa tähdet, jos mahdollista, ovat vieläkin kiinnostavammat. Äkkiä voisi kuvitella ohjelman olevan pelkää tylsyyttä, toisilleen vieraat julkisuuden henkilöt tekevät yhdessä asioita ja puhuvat paskaa. Mutta yllättäin, kaikista paljastuu eri kerroksia ja herkkiäkin asioita. Martta fanittaa Katariina Souria, olen aina pitänyt hänestä. Voimakas, herkkä ja taiteellisesti erittäin lahjakas nainen. Mikä hienointa, nämä henkilöt ovat yllättävän avoimia ja illalliskeskustelut ovat mielenkiintoisia. Odotan innolla, kun tähtenä on Lenita Airisto. Minulle hän on ollut aikaisemmin pelottava noita-akka, mutta näin saakin huomata myös hänen herkkyyden ja sanoisinko hienouden. Katsokaa aina torstai-iltaisin!

Muumimamma has left the building! Oli nostalgista katsoa uutisista vallanvaihtoa. Haloska oli yhtä hymyä ja tuleva resdentti jäykkä paska. Kai se vetää vakavaksi, kun sellainen vastuu, hätä ja huoli kansakunnan puolesta, lasketaan yhtäkkiä harteille. Minusta Tarja hoiti hommansa hienosti. Kyllä Saulikin varmasti hommansa osaa, rikkaille enemmän rahaa ja köyhät saa köyhtyä. Vitsi, vitsi, nyt joku nappasi herneen nenuun.

Se olis taas viikendi käsillä. Ei mittään ihmeellisyyksiä. Poikkeuksellisesti duunipäivä myös huomenna, näyttö sunnuntaina ja silleen. Otetaan ihan rauhassa, ensi viikolla Martta matkailee Tahkolle. Täytynee aloittaa jo pakkaaminen. Ensi viikko on haipakkaa, saattaa tulee kiire. On mahtavaa päästä harrastamaan talviurheilua! Silleen rennosti, ehkä joutuu yhden Minttukakaon ottaa afterissa. Vòila!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti