3.3.2012

Suhdannekysymys

Tänään joku innokas pariskunta haluaa yksityisnäytön. Jos ajattelen positiivisesti, niin mulla on sellainen kutina, että jotakin liikettä tapahtuu. Jos ajattelen skeptisesti, niin he tulevat tänne vain pällistelemään sitä, että asunnossa ei ole väliseiniä. Aivotoiminnallani on siis kaksi vaihtoehtoa. Taidan valita tuon ensimmäisen.

Voiko aamulla klo: 6 imureerata? Ei kai vielä. Puhtaanapito näissä näytöissä on hiukka haastavaa. Tänään on edessä duunipäivä ja nyt aamulla pitäisi vielä hinkata. Hui, hai menen rennosti. En viitsi joka tahrasta ottaa paineita. Väliäkö sen, eihän ne siivouspalvelua ole ostamassa. Tämäkin on nyt taas suhtautumiskysymys. Martta opettelee suhtautumaan. Mulla on paljon asioita joita elämässä tulee vielä oppia. Hillitön on tämä henkinen kasvu!

Kävin eilen Stokkan herkussa ostamassa poroa iltaa varten. Taas kerran täytyy todeta sen taivaallisuus. Siellä Martta on kuin Liisa ihmemaassa. En paljon valehtelisi, jos kertoisin voivani viettää siellä yhden kokonaisen päivän. On niin paljon kaikkea ihanaa. Pelkkä suolahylly sai Martan möllöttämään kuin lehmä uutta navettaa. Kaikkea kivaa tarttui mukaan. Ja hei, palvelu on todellakin ykkösluokkaa. Etsin ruususuolaa ja kysyin sitä myyjältä. Hetken kuluttua sitä etsi kanssani kolme myyjä ja he olivat aidosti pahoillaan, kun sitä ei nyt löytynyt. Sain tilalle kahtakin lähes vastaava. Olin häpi.

Uhmaan räkäisiä onteloitani ja painun avantoilemaan. Lähes viikon paussi alkaa jo tuntua verenpaineessani. Sen jälkeen täsmäisku Rätti riehuu. Joko nyt, joko nyt lähdemme matkaan?

4 kommenttia:

  1. Vai elää se Rätti-roosa siellä henkisen kasvun aikoja :) Hyvähän se on pyrkiä ottamaan se positiivisempi näkökanta asioihin, on silloin kaikilla mukavampaa :)
    Stokkan herkku on meikäläisenkin aarreaitta. Siellä saisi toden totta kulumaan niin yhden päivän, kuin yhden kuukauden palkankin aika kevyesti!
    Mukavaa duunipäivää martalle. Lomakin lähestyy ja kaikkea...

    VastaaPoista
  2. Hei Marttalainen, ruususuolaa saat esim. Kampin Ruohonjuuresta! Stockalla saa muillakin osastoilla ystävällistä palvelua, ainakin Itäkeskuksessa toki muuallakin.
    Onnekasta viikonloppua poron kanssa! Oi, kylmäsavustettu poro on niin ihanaa, aika kallista vaan, täytynee tyytyä sikaan...

    VastaaPoista
  3. Miten Martan asuntonäyttelyssä kävi? toivottavasti myönteistä liikehdintää!!!

    VastaaPoista
  4. Pepper: Rätti-roosa rules!

    Viivi: Juu, sieltäpä olen sitä ostanut, mutta ajattelin, että varmasti löytyy stokkaltakin. Ei ollut, mutta ostin Himalajasuolaa ja joku gurmee sitruunasormisuola. Petteri oli ihan mehukas ;)

    Kaapo: Suattaapi olla et se mänt nyt...

    VastaaPoista