9.3.2012

Tahko by Tahko

Hyväinen huomen täältä Tahkovuorelta! Aurinko nousee ja nuoripari nukkuu vielä. Martta on tapansa mukaan jo ylhäällä. Pikainen päivitys ja tilannekatsaus ja sit aamiaisen laittoon. Munat kiehuu jo...

Saavuttiin eilen kasin maissa ja matka meni rattoisasti. Korteeraamme tällaisessa Chaletissa, joka on kiva. Martta on käynyt Tahkolla n. kakskytviisvuotta sitten ja on hiukka paikat muuttuneet. Tämähän on ihan hillitön keskus. Eilen pyörähdettiin Teron kans raitilla ja tsekattiin mestat. Saatiin samalla happea. Eli siis käytiin yhdet tuokkoset nauttimassa. Törmäsimme Koop Arposeen ( onks toi sen nimi?) Outo nimi.

Vain kahden yön tähden

Martta miettii. Aikaa 3 min.

Ja läks....

Kuhacarpaccio

Iso ruoka

Unelma onnesta

Mitä jätkä?
Ansku oli keksinyt Martalle hauskan yllätyksen. Leikittiin Mastercheffii. Hän oli ostanut lajitelman ruokatarvikkeita ja niistä mun piti loihtia kolmen lajin illallinen tunnissa. Vähänkö hauskaa. Olin liekeissä. Tätähän mää halusin. Ihan tuntiin ei ateria noussut, mutta siitä syytän heikkoja veitsiä ja astioiden etsimistä ja puutetta. 18 minuuttia meni yli. Sain anteeks, enkä joutunut painetehtävään. Illan meny oli seuraava.

Alkuruoka
- Kuhacarpaccio, artisokkaa

Pääruokana
- Paistettu Kuha
- Tattirisotto
- Uunitomaatti
- Porkkanahöystö
- Martan makuileva kastike

Jälkiruoka
- Suklaa unelma ja kahvi

Hirveen kiva ilta. Nyt odotan mäkeä. Iltapäivällä kuumakivihieronta ja kai se pitäisi afterskiit myös tempaista. Monot jalassa menoa. Täältä tullaaaaaaaan!!!! Munat on nyt keitetty.

3 kommenttia:

  1. Hih, hyvä veto nuoreltaparilta, ottaa gourmet-kokki mukaan :-) No joo, mä en tajuu miten sä jaksat aina ahkeroida!

    Hauskaa wiikendii teille, varovaisesti mäessä!
    Ps. Koop on söpö, Marttakin on!

    VastaaPoista
  2. Oi, komppaan Viiviä, tosiaan aika peliliike reissata Martan kanssa. :) Toi Masterchef-osio oli varmaan huippuhauska ja lopputulos näytti vallan herkulta. Mahtavaa reissua!

    VastaaPoista
  3. Viivi: Juu, sitä nauroimme. Hyvä veto, keksiä tällainen "leikki" niin ei itse tarvitse tohuta kyökissä. Mut miehän teen mielelläni... Kotona ollaan ja yhtenä kappaleena, joskin hiukka huokasuttaa ;)

    Acata: Reissu oli kiva ja tuohan on oikeastaan aika hauska idea - leikkiä Mastercheffiä.

    VastaaPoista