11.3.2012

Ohi on

Hengissä ollaan! Sellaista haipakkaa, että ei ole koneelle kerennyt. Kolme päivää on hurahtanut perinteisissä laskutunnelmissa. Tarkoitan tällä tietenkin, mutkamäkeä, biletystä, hyvää ruokaa ja juomaa. Nyt sit huokasuttaa, mutta olkoon sen hintansa väärti.


Perjantaina suksi luisti loistavasti. Martta jätti aftrskiit väliin ja keskitin kaiken voiman iltamenoihin. Käytiin syömässä pitkän kaavan mukaan Ravintola Promedaanissa. Ruoka oli todella positiivinen yllätys. Meillä oli oikein rattoisa ruokahetki. Siitä suunnistimme vielä yöelämän pyörteisiin ja ihan aamun pikkutunnille mentiin. Sikäli hassua, että vanhallakin näytti olevan vientiä ja ympärillä pörräsi kaiken karvaisia kakslahkeisia.

Eilinen aamu valkeni hiukka huonossa hapessa, mutta reippaana en jäänyt sairastamaan, vaan aloitin päiväni kylpylässä. Siinä pari korjaavaa ja rinteeseen. Liekkö edellinen ilta painanut monoissa, mutta lasku oli epävarmaa. Käytiin kokemassa se pakollinen Afterskii, mut ei semmoinen meteli ole enää Marttaa varten. Ilta vietettiinkin villasukat jalassa, saunoen ja mässyttäen.

Nyt edessä kotimatka ja paluu asuntoasioihin. Hei, tämä oli hyvä katko, en ole kertaakaan miettinyt tulevaa hässäkkää. Nyt on täynnä energiaa, polkasta isot pyörät pyörimään!

2 kommenttia:

  1. Oijoi, Tahkon reissut voi olla rankkoja, joskus nuorempana mennyt neljä päivää putkeen tuolla hieman epäurheilullisissa merkeissä. :D

    VastaaPoista
  2. fcookie: Hengissä ollaan! Kyllä huokasuttaa, mutta hauskaa oli!

    VastaaPoista