28.3.2012

Periksi annettu

Voi Tsiisus Maaria, mä hukun tähän räkään! Heräsin klo: 03.43 siihen, kun tämä kehon epämiellyttävä erite oli pakkaantunut onteloihin. Ja nyt se ei lopu edes niistämällä. Mä valun kuiviin! Kai se on jumalauta annettava periksi ja nöyrryttävä sairastamaan. En voi olla asiakaspalvelussa ja valua räkää asiakkaan niskaan. Eikä toi yskä kuullosta hirvittävän kiihottavalle. Itsestäni olisi aika epämiellyttävää istua kampaajan käsittelyssä, joka pärskii ja valuu kehon limaista eritettä. Jään kotiin ja kiroan ankarasti. Duunissa on just nyt hillitön härdelli, johtuen rempasta ja tulevasta muutosta. Kaikki liikenevä vapaa-aika menisi edellä mainittuun ja nyt tämä sotkee kaiken. Helvetti, kun ärsyttää!

Sain eilen monta asiaa hienosti loksahtamaan paikoilleen. Liekkö päivä hyvä enne, sillä se on vuosipäiväni. Sain sovittua 12.4 torstaille monta tuiki tarpeellista tapahtumaa. Pidän päivän veepeenä ja päivystän uudessa kodissani. Silloin asennetaan makkarin peiliovet, sälekaihtimet, suihkukaappi ja toimitetaan uudet kalusteet. Nämä kaikki tulee eri firmoista, mutta onnistuin saamaan samalle päivälle. Vähänks huippuu?! Poiketen alkuperäisestä suunnitelmasta, hommasin myös lattian laittajat. Kuulin näistä heeboista tutun tutun kautta. Aluksi oli tarkoitus laittaa lattia itse, mutta aikataulullisista syistä, palkkaan siihen tekijätt. He tekevät sen nopsaan, eikä hintakaan ollut paha. Näin säästetään aikaa, hermoja ja parisuhdetta. Saan uuden lattian pääsiäisenä, ou jee!

Eilinen Masterchef oli kyllä haastava. Martta on niin hellämielinen, että mun kävi sääliksi kilpailijoita. Vaikka ruoka oli periaatteessa yksinkertainen, niin kyllä mullakin olisi mennyt sormi suuhun. Ruuan valmistuksen yksi haastavimmista asioista on nimenomaan taimaus. Siinä Martallakin heittää välillä pahasti vituralleen. Yksi olennainen syys siihen on tietysti nautittu kupliva. Mutta kyllä eilinen tehtävä olisi ollut vaikea myös minulle, ja ihan selvinpäinkin. Enkä todella olisi tunnistanut kaikkia mausteita, enkä selvinnyt yrttien tunnistustehtävästä. Kipakka tehtävä, mutta erittäin mielenkiintoinen.

Hei, mistä tätä räkää tulee? Olen niistänyt  seittemän litraa alle tunnissa. Voittaisiko sillä maalimanmestaruuden? Aika hieno titteli, maailman paras niistäjä! Oikein räkämaster! Mut oikeesti, missä sitä muodostuu ja miten sitä voi tulla näin äkkiä, näin paljon? Outo on ihmisen keho.

Nyt pitäisi siis levätä. Se on aika vaikeaa. Ympärillä on järkky kaaos, ja asun pahvilaatikossa. En ole kerennyt siivoamaan ja paikka pölisee purettua pölyä. Pakkaamista olisi vielä jäljellä, mutta taidan ottaa aikalisän ja räkiä itseni sängynpohjalle. Kai se on pakko. Onko pakko. Pakko mikä pakko. Pitäisikö minut hirtää pakkopaitaan? Olisin aloillani ja näpit irti muttolaatikoista. Huokaisen syvään. Hyvin, hyvin syvään....

3 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää uusi huusholli ja remppameiningit hienosti kohdallaan. Petiä ja paranemisia nyt sinne osoitteeseen haluan vallan toivotella!

    VastaaPoista
  2. Yritähän nyt malttaa sairastaa siellä rauhassa, ettei tauti mene pahemmaksi. Sähän olet jo päässyt hyvin alkuun pakkailussa jne. Ja remonttikin näkyy olevan jo melkeinpä valmis...Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty :)

    Täältä saat sympatiat toiselta räkäpäältä...olen yskinyt viime yönä keuhkoni pihalle ja melkein tukehtunut tähän ällöliman määrään. Tänään näköjään vuorossa nenä l. nyt on sitten tauti oikein kunnolla päällä! INHOOOOON!

    Ei muuta kun villasukat jalkaan ja peiton alle kölliin <3 Ja äkkiä ny tää tauti pois, pois, pois, pois, pois...!!!

    VastaaPoista
  3. Piia: Ei taida musta olla remppaajaksi ihan vähään aikaan....

    mari: En nyt ihan äkkiä muista, milloin olisi näin ärhäkkä tauti ollut. Järkky.

    VastaaPoista