13.3.2012

Huokaileva hulttio

Pikku hiljaa syttyy valo tähänkin temppeliin. Täytyy myöntää, että nuo laskettelureissut ottavat vanhan ihmisen voimille. Huokasuttaa. Lystin pidosta on se hinta maksettava. Voe että, sanon minä. En nauti enää ikinä alkkomahoolii. En ikinä! Sitä kun ei ymmärrä, että ei ole enää parikymppinen. Mennä hölömöttää kuin impi kolli. Pelkästään tuo valvominen syö energiaa, puhumattakaan nestetankkauksesta. Se on hassua, että asian tiedostaa kyllä, mutta tekee toisin. Ihminen on tyhmä eläin. Mut hei, hauskaa oli. Kiitos siitä!

Asuntojemme muuttorumba on käynnistynyt. Eilinen päivä meni Ukkorähjän kotia asennellessa. Saatiin hyvin aikaiseksi. Kamat alkaa olla paikoillaan ja niin näppärästi kaikki loksahti paikoilleen. Ensi viikonloppuna asennetaan taulut, verhot ja muu stailaus. Hänen asunto oli tosi siisti, ei mitään paskan pesua, eikä remppaa. Helppo muutto. Martan hima on toinen juttu. Siinä viikko, jos toinenkin vierähtää, ennen kuin Martta lepää. Ukkorähjä jo eilen yritti, että mitään orjapiiskuria ei sit tarvita. Meinasi tulla perheriita... Mun tyyli on se, että kaikki laitetaan heti kuntoon, eikä jätetä asioita roikkumaan. Siinä joutuu hiukka ruoskimaan... Mut kiva tulee Ukkorähjän kodista. Ensi viikonloppu ollaankin siellä. Päästään fiilistelee Vuosaarta. Jännää, ihan hiton jännää!

Kävin eilen kattoo jo keittiöitä. Isku jätti kylmäksi, ei ainuttakaan asiakasta, eikä yhtään myyjää. Antaapa keittiöiden olla. Kvik on aika mielenkiintoinen. Hyvää yksinkertaista stailii, palvelukin pelasi. Ainut vain, että heillä ei ole omaa kokoamispalvelua. Juu, suosittelevat jotakin firmaa, mutta on hyvin buukattu. Eikä ole niin varma, että saat sieltä myös sähkärit ja putkimiehet. Martta tahtoo kaiken saman katon alta. Ja nopeesti, tietty. Jatketaan harjoituksia. Pääsen asunnolle ottamaan mittoja ensi maanantaina, silloin pitää kyökkifirman olla jo päätetty. Huh, kyllä on monta asiaa mitä pitää muistaa hoitaa. Siksi Martta on ostanut mustakantisen pikku vihkosen. Sinne laitetaan kaikki tärkeä ylös, että muistaa. On nykyään toi nuppi niin laho, että remppa kusee muuten reisille ensi metreillä.

Läjä pahvilaatikoita odottaa kutsuvasti. Aloitan pakkaamisen nyt. Kristallit ja hopiat voi panna jo pakettiin. Gurmee illalliset saa nyt jäädä. Seuraavat kaksi kuukautta meillä syödään purkki rokkaa ja paskahöttöö. Tästä se lähtee. Se on kuulkaa kevät pitkällä, kun ollaan takas tässä todellisuudessa. Toivottavasti kerkeen bloggaamaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti