21.3.2012

Kiitos herra, kaikki hyvin!

Nyt se on mun! Tai siis pankin. Asunto Merikorttitieltä. Kaupat vietiin päätökseen maanantaina. Hyvä olo. Olen nukkunut kaksi aamua ihmisen aikaan. Jette mykke bra. Mikä noissa asuntokaupoissa on niin hermostuttavaa? Toki, niissä liikkuu isot rahat ja koti on vahvasti tunne asia. Kai sitä vähemmästäkin ihminen stressaa... Vielä loppukaupat mun asunnosta ja sit tää virallinen manishit on ohi. Martta ei tunne oloaan kotoisaksi virallisissa kaupantekotilaisuuksissa. Tai niilläkin on eroa. Mun ostajat, hurmaava pariskunta, olivat oikein mukavia. Eikä tilanne ollut paskanjäykkä. Mutta tän uuden osto oli kyllä aika tärkeetä ja itse asiassa, vastapuolen välittäjä nainen, oli lähinnä huvittava. Muistutti Leena Hefneriä os. Herpeenluomaa. Hah!

Maanantaina tein myös ne keittiökaupat. Laitettiin nimet paperiin ja käytiin vielä yksityiskohdat läpi. Se ei ollut jäykkää, se oli mukavaa. Kyökki on ostettu Keittiömaailmasta ja se on A`la Carten mallistoa. Suunnittelijani Minttu oli tehnyt 3D-kuvat ja istuttanut sinne mun lattian ja välitilan laattoineen. Se näytti aika hirveelle. Se joko on sikahyvä tai sit mennään metsään ja pahasti. Otan tietoisen riskin. Martta rakastaa riskejä. Kerron vähän. Keittiö on siis kokonaisuudessaan kiiltävä valkoinen. Lattia ( joka siellä siis on jo) on punertavaa graniittia. Ällö, mut siks just magee. Välitilan laatat tulevat olemaan kirkkaan keltaiset. Aika herkku väriyhdistelmä. Kyökki tulee vasta viikolla 20. Kuinka maltan odottaa? Pakko. Saatte kuvia sit ja yksityiskohtaisen selonteon. Kyl tää on jännää...

Nyt aletaan siis päästä tosi toimiin. Vielä jaksaa nukkua kaksi yötä, niin pääsen uuteen kotiin. Perjantai iltapäivälle tuli sopivasti pari perutusta ( yläkerta kuunteli rukoukseni.) Hyppään metroon ja hurautan Vuosaareen, pääsen valoisan aikaan tutustumaan uuteen residensiini ja ottamaan mittoja. Otan kameran messiin ja saatte before-kuvia. Aika kiva, kun Ukkorähjä asuu vieressä. Siellä  meillä on siisti lepopaikka. Menen sinne jatkossa kaikki viikonloput. Aika näppärää, ei tartte asua sotkun keskellä, eikä ajella Espoo -Vuosaari väliä. Kaikki asiat ovat loksahtaneet paikoilleen liian hyvin. Ihan pelottaa, milloin tulee turpaan ja takapakkia. Kuinka ihminen on synkkämielinen, että ei voi uskoa omalle kohdalle asioiden onnistumista. Semmoinen sitä on. Kiitän kyllä joka ilta yläkerran herraa.

Jep. Nyt aamulenkki ja avannosta energiaa. Kerkeän vielä pakata pari komeroo. Lemon Gayllä taitaa olla tänään synttärit. Kaksi vuotta! Järjestämäni kilpailu sai mahtavia vastauksia. Otan jossakin vaiheessa aikalisän ja päätän voittajan. Nyt just on hässäkkää, mutta palkinto lähtee kyllä.

2 kommenttia: