26.2.2012

Näytös alkakoon

Vähä mua jännittää. Tai ei kai se ole jännitystä, enemmänkin hermotusta. Tuleeks yhtään katsojaa, olisiko kenties ostajaa? Nämä on isoja asioita ihmisen elämässä. Koti on niin rakas ja tärkee. Suhtaudun tähän hyvin tunnetasolla. Ai mihin en?

Mun ikkunalasta on kadonnut jonnekin! Aloin pesee eilen noita helvetin akkunoita, eikä siitä sit tullut mitään. On siis tarkoitettu, että en pese niitä. Siivosin muuten. Sain Ukkorähjältä lastan, nyt olisi oivaa aikaa pestä. Ei huvita. Kaunis ilma ulkona, tahtoo pihalle. Katsotaan nyt. Täytyy vielä paikat kiillottaa...

Syötiin eilen hyvin. Oli oikein antoisa kokkausilta. Ruoka onnistui hyvin ja makumaailma oli kohdillansa. Laitan nyt vain kuvat, reseptejä en kerkeä nyt nakuttaa. Laitan ne vaik huomenna. Tein eka kertaa Pavlovaa, oli hyvä. Martta on imelän perään... Söin paljon, sokerihumaloiduin. En skumpasta. Hik!

Uuniin tanssahtelen

Raakana rakas

Ihanoo

Anna Pavlova

Saletisti natsaa
Alkuruokana vetäisimme Tartar-pihvit. Ostin hyvää sisäfilettä ja siitä rakensin. Kuinka raaka liha voikaan olla hyvää. Joku jo oksentaa... Ukkorähjä tykkäsi kovasti. Pääruokana hauduttelin Ranskalaisen keittiön rakkautta Bouilabasse kalakeittio. Siitä saatte ohjeen, tuli niin ihq! Hah, syötiin massut pullollensa ja käytiin katsomaan leffaa. Molemmat simahti siihen. Herättiin puoli neljä, Ukkorähjä lattialta ja minä sohvalta. Teeveevastaanotin huusi täysillä. Oltiin kai väsy. Vanhat ukot...

Nyt avannon kautta onneen. Sit touhu päälle. Kyllä mua jännittää....

5 kommenttia:

  1. Heips,

    Ihanan nakoisia ruokia! Mullakin oli eilen marenkien leivontaa. Paljastaisitko myos Pavlovan taytteen :)

    Lotta

    VastaaPoista
  2. Lotta: Oli kyllä maistuvaa, vaikka itse sanonkin. Pavlovassa ei ole täytettä. Vain marenki, joka on kuoruttettu runsaalla kermavaahdolla ja kivillä, mustikoilla. Päälle suklaakastike. Njam. Tupla Njam.

    VastaaPoista
  3. Lotta: Korjaan. Ei kivillä vaan kiivillä, hah.

    VastaaPoista
  4. Loistavan näköisiä ruokia, maistuis kyllä, meillä vaan mies ei varmana söisi noista kuin jälkkärin...ei jummarra hyvän päälle! ;)

    VastaaPoista
  5. Nenna: Ei Ukkorähjäkään aina ymmärrä, mutta väsyttämällä, ei väkisin.

    VastaaPoista