2.1.2012

Tuletko vaimokseni?

Täällä ollaan! Thaimaalainen hyppykuppa oli todennäköisesti joku nestehukka hässäkkä. Siitä on selvitty ja ilmastoinnit öisin pidetään kiinni. On ollut "lomakiireitä" ja täällä yhteydet eivät toimi kuin rasvattu salama. Just nyt on koneksuuni, saa nähdä saanko tämän postattua.

Tässä välissä vaihtui vuosikin ja sanomattakin lienee selvää, että sehän meni vallan vauhdikkaissa merkeissä. Kuplivaa nautittiin enemmän kuin lääkäri määrää, mutta oli sitäkin hauskempaa. Illastimme Longtailboat-ravintolassa aivan rannan tuntumassa. Tilattiin porukalla paljon erilaista naposteltavaa ja lautaset pantiin kiertoon. Mahtavia makuja ja hieno tunnelma. Illan erikoisuus oli ehdottomasti viereisen pöydän kosinta. Jo keski-ikään purjehtinut pariskunta lupautui toisilleen. Ja mikä tapa, mikä tyyli! Rouva ( en nyt sit taas muista nimiä) meni käymään naistenhuoneessa ja herra sillä aikaa laittoi sormuksen naisen shamppanjalasiin. Rouva tulee takaisin ja ottaa lasista kulauksen, huomaa sormuksen ja samalla mies kosii. Marttaa itketti. Ihanaa. Mahtava tunnelma. Ruokailun jälkeen suunnistettiin vaihtamaan vuotta biitsille. Hillitön meno, kauhiasti paljon raketteja ja niitä sytytettäviä paperilyhtyjä. Soitin Ukkorähjälle kun vuosi vaihtui ja myöhemmin häneltä tuli tekstiviesti, että ei oikein saanut kenenkään puheesta selvää, kun oli niin hirvee meteli, hih. Siitä vielä rötkyiltiin tuhannen kuppilan kautta takas hotelille. Vuosi vaihtui, nutturat vinossa joo ja Martta loukkasi vielä selkänsä, kun tipahti portailta. Sitä tässä nyt ikävästi poden. Reissussa tuppaa rähjääntyy.

Fisuu

Mureena mur

Uuden-Vuoden mesta

Ystäväni Sannaa naurattaa

Makuja
Suunnitelmiin on tullut muutoksia. Tämän päiväinen veneretki peruttiin kovan sateen vuoksi. Täällä on siis satanut kaksi päivää. Mutta nyt arska taas paistaa taivaan täydeltä. Hotelli missä asumme on homeloukko. Anneli oireilee pahasti ja joutuu vetää astmapiippua oikein urakalla. Siispä päätimme lopettaa Krapin vierailun lyhyempään ja vaihdammekin jo huomenna maisemia takaisin Phukettiin. Mulla ei ole mitään oireita, onneksi. Hotellimme on aika vanha ja täällä suurimassa osassa asumuksia on homeongelma. Ilman kosteusprosentti on huikea ( ja sen kyllä tuntee) ja se tekee homeen. Hotelli on  hyvällä paikalla, mutta kyllä Martta vaatisi vähintään sen viisi tähteä. Mut ihan kiva taas vaihtaa maisemia.

Lisää makuja

Vastanaineet

POKS

Turkkusen pariskunta relaa

Häpi häpi nyyjear
Yritän laittaa myös kuvia, voi olla, että ne ei lautaudu. Postaan  niitä sit myöhemmin. Kuvissa on käytetty salmaa, antakee anteeks. Se raiskaa kuvat. Nyt lähden altaalle hetkeksi pulikoi, illalla taas ulos syömään. Nyt alkaisi jo maistua kotiruokakin. Usko tai älä, jatkuvaan ulkona syömiseenkin voi kyllästyä. Höh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti