17.1.2012

Pääskysestä ei päiväkään

Voihan nyhvelö! Tämä ylenpalttinen unen tarve ja nukkuminen kertoo nyt kyllä siitä, että kaikki ei ole  kohdallaan. Hei, vedettiin eilen Juppen kans (taas!) kolmen tunnit päivätirsat. Niin oltiin pihalla kuin lumiukot. Energiat on viturallaan ja on vähä niin ku onko vai eikö oo olo. Tauti ei pääse päälle, kun on ollut mahdollisuus ottaa hissun kissun. Katsotaan, mitä on tänään duunin jälkeen. Kumpi voittaa, tauti vai Martan voimakas tahto. Ei taho. Helvetti.

Askartelin paskartelin eilen pari tuntia kuvakirjan parissa. Duunailin Thailandian kuvista kivan kirjan esiteltäväksi. Niin asettelin fotot hienosti ja tekstit näpyttelin. Olin ylpeä osaamisestani. Mutta kaikki tämä uurastus meni aivan hukkaan. Painoin osta kirja näpytintä ja siellä joku tyhmä kysyy Aple ID ja salasana? Mikä helvetti on Aple ID? Salasana joo...kai...en oo varma, mut enhän minä voi kaiken maailman ID:tä tietää. Kyllä harmitti, ihan siis kismitti. Enkä tietenkään löytänyt mistään tallenna kirja klikkausta, joten koko paska menee siis uusiksi. Taitaa jäädä... Enkä luovuta! Selvitän asian ja teen sen uudelleen!

Nyt ei kyllä Mokkakaan auta pään huminaan. Jo kolmas kuppi menossa ja yhä surisee. Yleensä aamusurinat häviää jo ensimmäisellä kullisella. Hah, tulipas hassu kirjoitushärö. Tarkoitin tietysti kupillisella. Hyi, hah, hih... Kyl tää tästä iloks muuttuu, sano.

Näin viime yönä outoa unta. En sitä tarkkaan muista, mutta herättyäni mielessäni oli pääskyset ja niiden pesät. Se oli jotenkin eroottisvaikutteinen. Eiks pääskyt ja pesät oo jotenkin feminiini? Tiedätkö, pesät ja pesät. Mies ja nainen. Nainen ja mies. Voe herra mun varjele, ei kai se ala heterounta näyttää?! Mitä tää tarkoittaa? Onkohan mulla kuumetta.... Taidan olla pipi.

2 kommenttia:

  1. Ehkä se menee levolla ohi..kuulostaa kyllä vähän huolestuttavalta toi sun uni..:D

    VastaaPoista
  2. fcookie: Eikös unet ole sun salattu mieli? Hui...

    VastaaPoista