19.1.2012

Med Börjare!

Ensi viikonloppu on hyvin merkittävä ihmiskunnalle. Martta lähtee tärkeänä vaaliuurnille ja antaa äänensä luottamuksella sille, että Suomi saisi maailman ensimmäisen Homo Presidentin! Aivan mahtavaa! Kerta kaikkiaan upeaa! En tietysti voi olla ihan satavarma, onko Pekka maailman ensimmäinen homo pressa? Mistä sitä tietää, onhan noita kaappitapauksia maaliman sivu. Kuka sanoo oliko Mannerheimilläkään puhtaat jauhot pussissa? Minä, anpoliittinen kosmopoliitti, en ole koskaan ollut näin innokkaana ääntäni antamassa. Tunnustan joo, aika hiljaista on ollut Martan uurnilla aikaisemmin. Mutta NYT, tilanne on vähintäänkin hengellinen ja tärkeä. Täytyy oikein käydä vaalikaffella, taidan ottaa tortun kera. Ihanaa! Mennään ääntämään, kansalaiset! Med Börjare!

Hah! Martassa on voimaa. Pinnalle pyrkinyt tauti näyttäisi luovuttaneen. Eilinen duunipäivä meni jaksaen ja hyvissä energioissa. Ei mittään hättää. Jos näin selvisin, niin vähällä pääsen. Ou jee! Selvitin myös tietoteknisen ongelman ja kuvakirja Thailandiasta on matkalla. Aika hurja...

Ensi viikonloppuna olisi muutakin mukavaa kuin äänensä antaminen. Tapaan luovan sielunsiskoni taiteilija Terban. Olemme harrastaneet näitä Ollaan luovasti päiviä aikaisemminkin ja nyt olisi lauantaina hubaa luvassa. Laitamme hyvää ruokaa, otetaan fotoja ja askareellaan hassuja. Se on sellaista sielun voitelua, jota innolla odotan. Sunnuntaina on myös matkamessut, jossa tekisi mieleni piipahtaa. Ensi jouluksi voisi pakomatka löytyä. Sinne siis. Toivottavasti.

Perkele, kun pyryttää. Piru kiusaa kansakuntaa. Olin jo ajatellut, että tämä on vähä luminen talvi ja päästään mökille jo maaliskuussa. Paskanmarjat ja muut hillokkeet! Hui hai, en anna sen päivääni pilata. Taidan laittaa kukkapaidan päälle ja näytän pirulle närhenmunat. Niin näytänkii!!!

7 kommenttia:

  1. Yhdyn samaa ehdokkaaseen :)

    VastaaPoista
  2. Mä yhdyin jo! Siis äänestin;)

    VastaaPoista
  3. Sama valinta täälläkin. Ja tuntuu olevan myös kaikilla tutuilla, jotka ovat mielipiteensä ilmaiseet. Joten ehkä toivoa on. :)

    VastaaPoista
  4. Martta lähtee tärkeänä vaaliuurnille ja antaa äänensä luottamuksella sille, että Suomi saisi maailman ensimmäisen Homo Presidentin!"

    Just joo. On todella typerää äänestää henkilöä seksuaalisen suuntautumsien vuoksi. Tuntuu siltä, että aika moni nuori, politiikasta tietämätön äänestään nimenomaan tästä samaisesta syystä. Kapinoidaan tällä eleellä ilmeisesti vanhoillisia arvoja vastaan. Häpeällistä! Sitäpaitsi kyseessä ei todellakaan olisi maailman ensimmäinen homo presidentti, jos Haavisto voittaisi vaalit. Mm. Franklin D. Roosevelt (se amerikan pressa, jos et satu tietämään)

    VastaaPoista
  5. Naina, Viivi ja itkupilli: Hyvä tytöt, olemme poliittisesti valveutuneita ja äänestämme Pekkaa, joka on mies paikallaan!

    Anonyymi: Olipa kipakka vastaus, Hyvä.
    Todellakin ensimmäinen ajatukseni oli, että äänestän Haavistoa vain ja siksi, että hän edustaa "meikäläisiä." Mutta sehän olisi typerää. Annoin kaikille muille mahdollisuuden ( Yle:n vaalikone ehdotti minulle Väyrystä.) Mutta näinkin politiikasta kiinnostumattomana ihmisenä olen mielenkiinnolla seurannut kaikkien ehdokkaiden mielipiteitä ja valitettavasti mun täytyy todeta, että Pekka saa fiksuudellaan, edustavuudellaan ja ulkopoliittisilla ansioillaan kirkkaasti mun ( ja aika monen muunkin) äänen. Olet kenties saanut sen harhakuvan, että Martta äänestää Pekkaa vain siksi, että hän on homoseksuaali. Se on niin vanhanaikainen ajatusmalli, eikä meidän tarvitsee enää sen puolesta kapinoida.

    Sitä en tiennyt, että Rooseveltti oli homo. Oliko hän julki sellainen? Tuskinpa ja siinä onkin ero. Pekka on sitä avoimesti ja se on mielestäni rohkeaa ja nykyaikaista. Ja jos totta puhun, niin siinä on jo yksi HYVÄ syy tulla valituksi. On tulossa mielenkiintoinen viikonloppu. Kiitos sinulle siitä.

    VastaaPoista
  6. Minulta jäi ääni käyttämättä, koska makasin sängynpohjalla koko äänestysajan. Vielä tietty ehtis lennähtää Suomeen äänestämään, mutta melko kallis äänestysreissu tulisi. Parempi onni toisella kierroksella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elegia: Voi Rähmä, äänestät sit tokalla kierroksella:)

      Poista