27.12.2011

Lomastellen

Nuoriso nukkuu vielä ja Martta on tapansa mukaan ylhäällä. Tämäkin päivä herää aurinkoisena ja tuulisena. Lämmintä siis piisaa, mittari huitelee tuolla kolmessa kympissä, mutta tuuli tekee siitä siedettävän. Kuulin uutisia, että Suomessa on ollut kovat myräkät. Toivottavasti siellä on kaikki ooko, eikä mitään vakavuuksia ole päässyt käymään.

Eikku ottaa massagee

Vòila


Se pakollinen ölkkyfoto
Täällä elämä on luiskahtanut sujuvasti lomailun tahtiin. Mitään ihmeellistä ei olla saatu aikaiseksi, kaiketi pää ja kroppa hakee lepoa ja rauhaa. Nyt alkaa hahmoittaa elämää ympärillä ja paikat alkavat olla selvillä. Täällä mestat ovat suht rauhallisia, mitään huoratyrkkyä ja hillitöntä biletysmestaa ei ole. Rantakuppilat ovat kivoja, eikä ämyrit huuda täysillä. Mii laik! Varsinainen The Alue on Lagunabeach ja siellä sijaitsee kaikki ökyhotellit ja nehän ovat Martalle kuin toinen koti. Rantaa on kilometri tolkulla ja se on just sitä mitä täältä odottaakin. Erona aikaisempiin Thailandia kokemuksiin on se, että täällä ei olla kuin sillit suolassa ja meno on oikeesti rauhallisempi.

Täti antaa Terolle kyytiä

Martan pikku varpaat
 Eilinen päivä meni hiukka reisille. Takaraivossa jyskyttävä itseaiheutettu ongelmatila pyrki ottamaan vallan. Siitä en tykännyt. Hoitelin sitä kuumaöljy hieronnalla ja syötiin sikahyvät pizzat. Ruokavalio on myös lomalla, en todella ole hillareitteni vartija. Annan mennä kaikkea surutta, kotona palataan taas valiolle. Eilinen illallinen nautittiin varpaat hiekassa rantaravintolan katveessa. Paikka vaatimaton, mutta ruoka hyvää ja halpaa. Martta rakastaa kaikkia nuudelihässäköitä ja uusi herkkulöytö on paikallinen morning-glory eli houlingmooses. Se on jotakin levähässäkää ja taivaallisen hyvää.


Taipuu taipuu

Rock Tugtug
Tänään ohjelmassa shoppailua, olisi tarkoitus huitaista Patongin puolelle. Siellä on joku iso tavaratalo, pitäähän sitä Ukkorähjälle tuliaisia ostella. Illalla mennään sit hässäköitymään turistihelvettiin. Ladyboy-show on nähtävä ja koettava. Ehkäpä laitamme myös jalalla koriasti ja mennään diskoteekkiin. Näillä mennään, ei hassumpaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti