26.12.2011

Thai joko Landia

Nautin

Minä myös nautin

Saanko luvan nauttia

Tyhjää
Tänään on kai sit se pakollinen hönttöspäivä elikkäs dagenefter. Suussani on käynyt kaikki Thailandian kollikissat kuseksimassa ja tukka on hiukka kipiä. Aurinkoon ei vanha kykene, mut nou hätä, mie otan varjoo. Ei, en ole itselle säälimätön kurittaja, hyväksyn huonon happeni, niin oli mukava ilta. Eikä täällä voi suostua krapuloimaan, arska paistaa kybällä ja elämä on täys.

Täällä myö ollaan

Iloinen elämä

Luotan tulevaisuuteen

Syö poika banaani

Hyrskyn myrskyn

Vähänkö biitsii

Isäni syli

Alla pukatsoova

Oliks se kaks bissee

Ronsu beibe
Eilen oli kiva päivä. Taivaallisen hieronta aloituksen jälkeen suunnistimme mestoille. Päämäärätöntä maleksimista biitsillä, olustelua rantakuppiloissa ja letkeetä oloa. Kertokoon kuvat puolestaan. Illalla syötiin taas hyvin, eihän täällä voi syödä huonosti. Otettiin siinä sit hiukka häpykkää ja ilta jatkui viiniä lipitellen omalla altaalla. Hinta siitä on maksettava, mutta teen sen mielelläni. Niin oli mukava päivä. Nyt en jaksa enempää, ja myö lähetään biitsille.

Kokonats

Tere, vanha kamu

Riviin järjesty

Rantabulevardii

Otatko huiviin

Kertoimia nolla


Otettasko yhet

Bad. I`m bad.

Tee työtäs laulaen


Me and my friend

Elä hötkyile

Huippumalli

Pannaanko vatkaten

Rantareggae siellä soi

1 kommentti:

  1. Oijoi, ihana katsella teidän lomailuanne meidän hirmumyrskyn jälkeen. Se vei meiltä sähköt,juoksevan veden ja puhelinyhteydet melkein 3 vrk:ksi. Terveisiä teille kaikille ja sateen lotinaa parhaillaankin...

    VastaaPoista