19.11.2011

Yksinäinen kokonainen

Täällä ollaan taas! Ihq! Ukkorähjä on omilla menoilla ja mie nautin itsestäni. Olen laittanut kodin kauniiksi, miljoonia kynttilöitä loistaa ja taustalla Samuli Edelmann laulaa virsiä. Varsin harras meininki, vai mitä? Mie otan irti kaiken näistä "pimeistä" koti-illoista. Hiukkasen kuplivaa, aterian kans valkkarii ja punkkuu. Ehkä jälkiruokalikyyri. Niillä pääsee jo kummasti tunnelmaan... Ilmassa pitää olla hiukka juhlan tuntua. Siitä tietää milloin on arki, milloin on pyhä. Ihminen tarvitsee rajoja, niin kuin pieni lapsi. Tänään on lupa fiilistellä, arki on kovaa puurtamista. Voit palkita itsesi, jollakin ihanalla. Ota lasi vuosikertaa, tai käy ostamassa se Luiskin Vittunin uus käsveska. Juuri NYT on se oikea aika.

Kukkaisvalo

Pimeydenvalo
Olen saanut päätökseen hillittömän urakan. Siivosin vaatehuoneen ja laitoin pois minulle merkityksettömät lumput. Ihanan vapauttavaa! Samalla tein huikeita löytöjä slimfit-puolelta. Olen säästänyt paljon kivoja juttuja siihen hetkeen, kun olen tarpeeksi hoikka. Voi pojat, kaikki istuu täydellisesti. Tuntuu aika kivalle. Tästä johtuen, oli jo pakko aloittaa pakkaaminen. Kaikkia kivoja biletys/kukkaispaitoja. Antakee anteeks, mut mie ihan oikeesti jo pakkasin. Neljät kengät, noin kymmenen T-paitaa ja siihen juhlavat. Martta lähtee nuorison kans reissuun, on pakko olla limunaativermeitä messissä. En tiennytkään, että mulla on noin hauskoja paitoja. Mukaan vaan! Tico, Tico...

Lämminvalo

Juhlavalo





Kohta aloitan illallisen valmistuksen, rakastan itseäni hyvällä ruualla. Käytiin tukussa ja kaikkea kivaa tarttui mukaan. Siellä kun on ihan kaikkee. Mie oon hiukka höperöitynyt siitä rasvakirjasta. Pidin Ukkorähjälle sellaisen puhuttelun, että istui autossa ihan hiljaa ja kuunteli tarkasti. Teki tärkeitä kysymyksiä, joihin minulla oli perustelevat vastaukset. Taidan olla aikamoinen rasvakeisari... Teen eri postauksen illallispöperöistäni, tää on tällaista yleistä läpinää. Oukei?

Olen koko illan kuunnellut Spotify:ssa Samuli Edelmania. Sieltä tulee koko hänen tuotanto peräjälkeen. Rakastan erityisesti niitä virsiä. Mutta hänellä on kyllä kautta linjan hienoa musaa. Varsinkin, jos tykkää, että biiseissä on sanomaa ja joku tarina! Moneskohan kuuntelu kerta tämä on? Aika monta... hienoo, hienoo musaa!!



Hei, mietin, että olenko jotenkin outo, kun viihdyn nykyään erittäin hyvin yksin. Eikä tämä tarkoita mitään suhdekriisiä, se on ihan oukei. Mulla on kaikenmoista touhotusta, taustalla hyvää musaa, juuri sillä äänenkovuudella, millä tahdon kuunnella. Eikä tarvitse ottaa ketään huomioon. Onko tämä itsekkyyttä, jos nauttii elämästä? Vai kertooko se siitä, että palikat on kohdallaan ja rauha sielussa. Meibii...

Nyt on  kirjallinen matineani tullut päätökseen. On illallisen valmistuksen aika. Näin sulavasti Martta hyppää roolista toiseen. Vapise keittiö, Martta on tulossa. Yritin kuvata näitä valoisia ilmiöitä ympärilläni, mun en tiiä, en varmaan saa niitä niin "aidosti" tunnelmoimaan. Otan vähä Cavaa, siinä on pirteät kuplat!

8 kommenttia:

  1. Ihana Martta. Kun on hyvä olla, on hyvä olla myös yksin.

    VastaaPoista
  2. Mymskä: Sitä kai se on. Hyvää yksinäisyytä...

    VastaaPoista
  3. Huippua! Kyllä se näin vain on, että kun on itsensä kanssa sinut ja väleissä, niin on hyvä olla myös yksin. Itsellä joskus onnistuu hienosti, joskus vielä vähän opetteluttaa..
    -MissK.

    VastaaPoista
  4. MissK.: Juuri näin, jos olet sinut itsesi kanssa, osaat myös nauttia yksin.

    VastaaPoista
  5. SORI, KUN TOI POSTAUS ON VITURALLAAN. EN SAA SITÄ KORJATTUA VAIKKA KUINKA YRITÄN... ARGH!

    VastaaPoista
  6. Hyvä yksinäisyys on ihan ykköstä. Iltasi kuulosti kerrassaan kadehdittavalta, slim fit -osuus myös! :)

    VastaaPoista
  7. Acata: Aika kieroo, jäpikäinen tykkää niin itsestä, että saa normi la-illasta juhlantynkää. Mut niin sen pitää olla... Eihän tätä elämää muuten kestä ;)

    VastaaPoista
  8. Juu-u, itsestä saa ja pitää tykätä! :)

    VastaaPoista