3.11.2011

Paskaa ja hihhuleita

Radio huutaa laskusuhdanteen syvenevän nopeammin kuin vuosina 2007-2008! Taantuma ja lama on tulossa, vapise ja pelkää ihminen! Helvetti, heti aamusta pelottelevat! Yritä tässä nyt sitten olla herra aurinkoinen. Kaikki menee, koti alta, autot, veneet ja huvilat. Koko omaisuus. Ai niin, eihän mulla ole kuin tämä huusholli. Menköön perkele, eihän se ole kuin maallista mammonaa. Hyvää huomenta vaan kaikille! Vapise!

Käytiin eilen toteamassa paskaruuan paskamaisuus. Joskus on paikallaan käydä huitaisemassa huiviin hampurin herkkua elikäs  burgeria. Hyi helvetti, Hese mainostaa karppaajalle mikälie burgeria tai salaattia. Idea hyvä, mutta toteutus täysi paska nolla. Mitä ne oikein luulee? Uskooko ne itse moiseen paskaan? En nyt liikoja odotellut, kiinnostunut olin tosin. Muovisessa rasiassa vanhahkoa salaattia, kaksi kuivaa jauhelihapihviä, biitti rasvassa uitettua pekonia, sulanut juustoklöntsä ja kolme kirsikkatomaattia. Maku eltaantuneen rasvan. Voe perse, tuonkin olisi voinut tehdä niin paljon paremmin ja saada siitä myyntihitin. Minä teille vielä karppis hampuriherkun väsään... Teen sen rakkaudella.

Paskaa!
Sarjassamme linjavaunun ihmeellisyyksiä. Olen jo muutamia kertoja ihmetellyt erästäkin kummallisuutta linjallani M-kylä - keskusta. Samalta pysäkiltä kyytiin nousee herra tai neitikö lie. Pyydän huomauttaa, että taaskaan en arvostele, huomioin vaan ja annan kaikkien kukkien kukkia. Sukupuoleltaan henkilö on urospuolinen, mutta autfitti hämää hiukka. Hänellä on yllään pitkä punainen hame, helman alta pilkistää somasti musta röyhelöhelmainen alushame. Hiukset ovat todella pitkät, ja niihin on somasti kiedottu huivi, sillälailla pikkutyttömäisesti. Vartalo hyvin kapoinen, katse luotu nöyrästi alas, ilme pelokas. Minua ihmetyttää, että selvästikään hän ei ole trans, ei halua olla nainen, koska hänellä on parta. Mistä moinen pukeutuminen, onko hän jonkun uskonlahkon edustaja, jesuiittapappi tai muu hihhuli. Veikeä on, kivaa väriä arkiseen harmauteen... Meitä on.

Tänään opiskellaan kuvankäsittelyä. Se on intresanttia ymmärtämättömälle. Tahtoo oppia. Tahtoo oppia paljon. Nyt puuro nassuun ja piikitän hetken itseäni matolla. Koukku se on tuokin. Olen piikimattokoukussa. Auts!

2 kommenttia:

  1. Onko karppaajan burgeri siis sellainen, että heitetään lihaköntti salaatin päälle ;D Vähän tuntuu, että ehkä Hese vain halusi saada karppiburgerin myyntiin, kun se (karppaus) on nyt muotia. Tuon olisi varmasti tosiaan voinut tehdä paremminkin ja samalla lanseerata uuden hitin. Mutta joo, paska mikä paska.

    Ei siis sillä, että itse koskaan sellaista ostaisin, mutta myös paskaruokaan voisi panostaa!

    VastaaPoista
  2. Elegia: Hese mainostaa teeveessä ko. "herkkua." Mielenkiintoni heräsi ja taisin tuon jo tietääkin, että paskaahan sieltä tulee. Kokki-ihmisenä aloin heti kehitellä karppisburgeria ja toteutankin sen tuota pikaa.

    VastaaPoista