25.11.2011

Juhlaa pikkuisesti

Nämä aikaiset aamuheräämiset ovat näköjään saaneet tarkoituksensa. Eilen nukkua posotin kellon soittoon ja silloin ei jää joutavaa aikaa tähän läpisemiseen. Tänään on palattu normiin ja olen aamujoutava. Hyvä vai huono? Jos nukkuisin normisti, en kerkeäisi tähän koneelle. Onko tästä tullut aikaisin herättävä ikävä tapa, vaatiiko harmaa aivosolukkoni joka aamuista sielun tyhjentämistä, ja siksi automaatiosti nousen ylös näpyttää? Mää tuota tiiä... Outoo...

Tänään on pikkujoulut! Minä en kuulu niihin, jotka pitävät pikkujouluja välttämättömänä pahana. Minusta on mahtavaa päästä bilettää! Johtuuko se siitä, että mulla on maailman parhaat duunikaverit ja heidän kanssa on hauskaa viettää juhlahetki arkisen aherruksen lomassa. Olemme pyrkineet siihen, että järjestämme tytöille jotakin kivaa hubaa muutaman kerran vuodessa. On kiva laittautua nätiksi ja ottaa relasti. Martta stailasi juhla-asun jo illalla valmiiksi. Sellaista rentoo, ei mitään pönötysjäykkää, rennosti mennään. Mulle avautuikin yllättäin tänään veepee, joten saa rauhassa laittautua. Mikäs sen mukavampaa? Jaksaa sit illalla juhlia. Menen ajoissa liikkeelle,  tyttöjen tukat täytyy piipata pikkujoulu kuntoon. Toivottavasti teemme hyvää ruokaa Ravintola Olossa ja sen jälkeen uusi mesta Namu on silleen sopivasti sähäkkä. Martta tahtoisi joraa! Mahtavaa, kun on juhlat!!!!

Tänään BAILATAAN!

Eilen meillä oli bisnesmiitinki Ravintola Strindbergissä. Tapasimme lounaan merkeissä ja ilmoitimme saavuttuamme, että meillä on hieman kiire. Odotin lounasta tunnin ja jouduin lähtemään ennen kuin ruoka saapui! Kyselimme tarjoilijalta kolmekin kertaa, missähän mahtaa ruuat viipyä. Hän ei ollut kotimaan kielinen ( vaikka urheasti yritti suomea) ja en vieläkään oikein ymmärrä, missä meni vikaan. Ei kiva, kyllä lounas pitää tulla joutuisasti, oli kysymyksessä mikä tahansa kuppila. Noh, eipä tarvitse tämän koomin ko. paikkaan lounasmiitinkejä sopia. Pöytäseurueeni oli ystävällismielistä ja toimittivat ateriani minulle dogbackissä duunipaikalle. Heh, se oli vasta hyvää palvelua!

Nyt minulla on hyvin aikaa tehdä viikkosiivous. Voi olla, että huomenna Martta ei ole kovinkaan tehokas ja jättää velvollisuudet hoitamatta. Hyvien pikkujoulukemujen jälkeen tukan kuuluukin olla hiukka kippee. Silleen sopivasti. Minä voin vain toivottaa kaikille Jumalan luomille, Oikein sähäkkää Pikkujoulua! Tipetus, tapetus, poksista Poks!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti