23.11.2011

Allah Bullah

Täällä jo pyykkikone laulaa! Kai se nyt on vain niin nähtävä, että Martalla on alkanut vaihdevuodet ja unijukka on jättänyt. Heräsin taas perkele ennen kukkoa ja tässä pyörin kuin puolukka pillussa ( hyi, tuhmasti...) Nyt alkaa jo pikkasen painaa hermostojuuria tämä vähäinen yöunen määrä, tästähän tulee jumalauta ryppyjä! En mie tiiä, mikä se herättää? Mun elämän rytmitys on ollut jo vuosia iltapainotteinen. Nukun aamulla rauhassa ja teen duunia illat. Sopii mulle. Pitääkö mun vanhoilla päivilläni kääntää rytmi ja aloittaa duunit aamusta ja olla illat veepee? Nytkin olisin jo ihan joutava sorvin äärelle, mutta kyllähän se väsy yllättää, jos duunipäivä loppuu vasta 20.30.

Mun täytyy tunnustaa, että pyykkikoneessa jo lomapaidat linkoutuu. Ai, minäkö ajoissa pakkaan? Paree aloittaa ajoissa, että ei vaan tule kiirus. Täytyyhän ne paidat silittääkin, kiirehän tässä vielä tulee. Keskusteltuani matkakumppanien kanssa, tulimme siihen tulokseen, että muslimimoskeija menee vaihtoon. Ei me ruveta lomalla jeesustelee ( jeesusteleeko ne muslimit, eiks niillä oo joku allah?) Siis, ei me ruvete lomalla allahtelee, drinksua on saatava ja muutenkin vietettävä rietasta lomaelämää. Tietääkö joku hyvää hotellia Krabilta? Olen itse ollut siellä kerran ja en kuolemaksenikaan muista mestaa missä yövyin. Hyvä se oli ja ihan biitsillä. Vinkkejä otetaan ilolla vastaan!

Odottelin eilen liikkeen edessä Ukkorähjää noutajaksi. Mullahan on yksityiskuljettaja. Martta on niin hieno ihminen, että ei voi iltaisin käyttää julkisia liikennevälineitä. Enihau, Ukkorähjä siis noutaa Martan joka ilta duunista ( hyvä palvelu.) Siinä odotellessani räppäsin kännyllä kuvan ikkunastamme. Niin somasti jouluiset pallot tuikkivat ja ylen on talvinen somiste. Meillähän on ikkunat kivasti katutasossa ja niihin on ihan hyvä laitella somisteita.

Hämysti tunnelmaa
Nyt syöksyn tuonne harmaaseen pimeyteen. Kylmäkylpy odottaa. Tästä lähtee tämäkin päivä... Pikkanen valon tuike sinne niin sun sieluus. Poks!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti