23.9.2011

Luovaa hulluutta

Tulin just saunasta. Pyhä rituaali on suoritettu ja olo on auvoisa. Duuniviikko takana ja viikonlopun vietto jo mielessä. Huomenna menen kyläilee ystäväni Terhin tykö. Laitamme hyvää ruokaa, sisustamme, valokuvaamme ( ollaan samalla kurssilla, ) tanssitaan sambaa, kirjoitetaanko runoja ja kuunnellaan hyvää musaa. Olemme taiteellisesti virittäytyneitä ja hullusti luovia. Vähänkö kiva?

Opettajemme Alenjandro Lorenzon valokuvanäyttely oli hyvä. Kuvat oli herkkiä ja taiteellisesti antavia. Tykkäsin kovasti ylivaloituksen valkeasta tunnelmasta. Minusta kuva on onnistunut, jos se herättää sinussa ajatuksia siitä, mitä kuvalla halutaan kertoa tai tuoda ilmi. Maailmassa on paljon kuvia, jotka eivät kerro mitään tai et pysähdy niitä katsomaan. Näkymättömiä kuvia, sanoisin. Allun kuvat olivat pieniä tarinoita ja niissä oli myös kaunis rauha. Olisin mielelläni katsonut niitä määrällisesti enemmänkin. Tässä muutama minun kuvaama otos. Korostan siis, että nämä ovat harrastelijan kuvia OIKEISTA kuvista. Mun kuvat ei tee niille oikeutta, menkää itse katsomaan ja hänen nettisivuilta löytyy kuvagalleria myös. Kuvat ovat siis mun opettajan ottamia kuvia hänen eilisestä näyttelyn avajaisista!


P:S Poistin kuvat ja yritän laittaa saamani originaalit tänne näin. Huomaatte eron ja pääsett nauttimaan aidoista. Siitä vaan en ole varma, osaanko ne tänne sähköpostistani laittaa....

Hyvää yötä, Jeesus myötä, kiitos tästä päivästä. Oli vauhdikas ja hyvä päivä. Nyt nukkumaan, jaksaa huomenna olla luova.

2 kommenttia:

  1. Ihan miälettömän upeita kuvia, ei mitään pelkkiä valokuvia, vaan taidetta.

    Oikein antoisia taiteilua ja nautiskelua! :)

    VastaaPoista