28.9.2011

Kyseenalainen

Tällä viikolla alkukirjainhaaste on KY. Oikeastaan kuvaani liittyy myös pieni tarina. Mielessäni alkoi pyöriä sana Kyseenalainen. Montakin asiaa voi kyseenalaistaa, mutta kuvani liittyy minulle tärkeään ristiin. Olimme äitini kanssa katsomassa isäpuoltani sairaalan teho-osastolla, minne hän oli joutunut sydänkohtauksen vuoksi. Tilanne oli kriittinen. Odottelimme pääsyä varsinaiselle osastolle erillisessä odotushuoneessa. Odottavan aika tuntui pitkälle ja epämiellyttävä jännityksen tunne velloi sisälläni. Kaulassani oli kyseinen risti ( joka ei ole ihan pienin mahdollinen) ja äitini kyseenalaisti sen ja pyysi riisumaan pois kaulastani. Oliko se jotenkin tilannetta rienaava vai mitä, se ei oikein koskaan minulle selvinnyt. Tässä KYseenalainen ristini.


Haaste # 34: KY

Kiitos kaikille edelliseen haasteeseen osallistuneille!

34. haaste
KY-alkuinen suomenkielinen sana.
* * * *




3 kommenttia:

  1. Mielenkiintoinen ja koskettavakin tarina ristillä. Hienoa symboliikkaa haastevastauksessasi - tykkään omaperäisyydestä!

    VastaaPoista
  2. Mielenkiintoinen tarina. Kivasti kuvattu kun on tuplana peilin ansiosta.

    VastaaPoista
  3. Elegia: Kiitokset! On jotenkin jännä, kun joskus noissa haasteissa joku itsepäinen sana jää vain mieleen pyörimään. Se on pakko saada ulos, olkoonkin hiukka erikoisuuden tavoittelua ;)

    -maiju-: Kiitos myös sinulle. Peili tuplaa tarkoituksen.

    VastaaPoista