17.8.2011

Maanista magiaa

Niin lentää päivät kuin siivillä. Kiitos tämän maanisuuden. Olo on täyttä terästä ja illatkin toimintakykyisiä. Outoo? Johtuuko tämä ruokavalion muutoksesta, normi mielialahäiriöstä vai joko se syksyn energia kummittelee? Ihan sama, elämä maistuu ja jokainen aamu on uusi haaste. Ei pidä elvistellä, kyllä täältä taas alas tullaan, korkeelta ja kovaa. Nyt pitää nauttia, kun aika on.

Olin taas laihtunut eilisestä 400 grammaa. Nyt joku pitää hulluna, hyppää puntarissa alvariinsa. Just niin, joka aamuinen paino kertoo minulle sen mitä haluan tietää. Mulle ihan sama, kuinka se oikeaoppisesti tulisi mitata, tää on mun tapa että tyyli. Nyt alkaa se ankara taistelu kolmen fucking kilon kanssa. Se on sitä tiukkaa löysää läskiä, mikä on junttaantunut tohon yläkroppaan. Pitääkö jo harkita kauneuskirurgiaa ja kiristää niin, että vinkuu. Rasvaimuun vaan, lähtee helvetin löllöt! Hah, ette kai luule, että ihan tosissani näitä hölötän. Se on kuulkaa tämä läski sellaista ikuista veivaamista. Se jotenkin kuuluu elämisen kuvaan. Mikä on se ihanne paino? Mulle se on sellainen olotila missä on hyvä olla. Vaikka en kävisi puntarilla tietäisin, kun tavoite on saavutettu. Näin väitän. Ihan tosissani. Mutta laihtuminen ei nyt ole tässä se pääasia ( erityisen kiva sivutuote) vaan tämä mukava olo itsessä. Ja nytpä vaan väitän, että olet sitä mitä syöt. Sillä on niin perkeleen iso vaikutus mitä tuosta ammottavasta aukosta alas pistät. Näin on näppylät ja muutkin rakot.

Julkimouutisia 1. Naapurin rinsessa on pieniin päin!! Hellanduudelis, kyllä sitä onkin vahdattu ja nyt saa kuninkaallinen loisto kaiken paskan anteeksi. Hyvä niin, kutsutaankohan Tarja kummiksi. Maaliskuussa Vikke sit lujaa ponnistaa, mie sanon, että poikahan sieltä tulee. Ahkerasti ovat lasta laittaneet. Ja mikäs se on pannessa, viriili ukkohan tämä Danni on. Tiesitkö, että edesmennyt Kekkoska oli Viktuurian kummisetä? Tämmöistä tietoa Martan tietotoimisto on luotettavista poliittisista lähteistä saanut.

Julkimouutisia 2. Rva. Rihanna has left the building. Olin taas aitiopaikalla ja arvaas mitä? Niin stara mulle kättä kivasti heilutti. Mulle! Jäi vähän sellainen fiilis, että hän olisi halunnut hieroa lähempää tuttavuutta. Kai jotenkin ihastu meikäläiseen.... Ressu, enhän minä siitä sorvin äärestä voi mihinkään lähteä. Asiakkaat on tehtävä, onpa siellä kuka tahansa odottelemassa...

Perjantaina mulla on Naprapaatti. Onpas taas hassu sana, tulee mieleen laiva missä kuskataan vaippaikäisiä naperoita. Enivei, saa Napratti nylykyttää mun rintarankaa. Jumalauta, kohta oon kolmekymmentä vuotta piipannu, eikä koskaan oo kukaan rintarankaa hoitanut. Ei ihme jos pumppu jyskyttää, joku lukko siellä on. Sitä odotellessa, poistun takavasempaan ja yritän saada mielen rauhan. Vitun hyvää yötä, sanoi jo Hantta Krause ( ent. Hannele Laine, nyk. Wilma Schlizewski) aikoinaan.

3 kommenttia:

  1. Ihan oikein teet, kun aina puntaroitset samaan aikaan! Asiantuntijoiden mielestä ei tarttis joka päivä punnita, mutta mitä sillä on väliä, mitä ne ajattelee. Tuskin se laihduttamiseen kuitenkaan vaikuttaa puntaroiko päivittäin vai viikoittain.

    Ja tosiaan - pääasia, että on hyvä olo. Olen aina ollut sitä mieltä, että ihminen on mitä syö!

    Onnea nyt Victorialle täältäkin - Vickan varmaan lukee tätä blogia!!! ;D ;D Sinullekin onnea kivasta olosta! :)

    VastaaPoista
  2. Mulla on ihan samanlainen mielialahäiriö menossa, mukavaa viipottaa tukkaputkella. Sain vielä lisä potkua siitä sun nerokkaasta verhoideasta. En tosin vielä oo päässyt sen kimppuun.

    Naurattaa toi naprapaatti. Naprapaatti aikoinaan sai mun renkkaavan polven kuntoon, vältin kirurgin veitsen. Eiköhän sunkin rintaranka tule kuntoon. ;)

    VastaaPoista
  3. Elegia: Olen iloinen jokaisesta kadotetusta grammasta ;) Tosiaankin, taas on saanut huomata, että ruokailulla on merkitystään. Olkaamme onnellisia Vikkanin puolesta.

    Itkupilli: Näissä on aina puolensa, välillä mennään lujaa, ja sit taas alamäkee. Mut jos ei ole alas, niin ei kai sit osaisi mennä ylös ( huh, olipa filosofii.) Odotan innolla huomista Naprattia!

    VastaaPoista