17.6.2011

Tuuletin tuulahdus

Ou jee! Martta makas melkein ysiin, mökillä on viilee ja oli ihanaa nukkua. Kerrassaan mahtavaa! Tultiin eilen sateen saattelemana, mutta mökillä ei sada. Rauha tervehti ja ihmisen hyvä olla. Tästä lähtee viikendi.

Ostettiin huoranperkeleiden kiusaksi jaloilla oleva tuuletin terdelle. Se toimii!!! Sen verran voimakas puhallusteho, että kiusankappaleet eivät saa mistään kosketuspintaa iskulle. Vähänkö hyvä? Idea oli viime viikonlopun iltapäivälehdessä ja ajattelimme het oitis testata. Voin suositella! Halpa ja harmiton, varsin kuumalla vielä viilentää.


Mökkimatkalla kohtasimme monta upeaa näkyä. Luonnontilassa olevat niityt ovat täynnä päivänkakkaraa! En ole koskaan nähnyt niin paljoa, upiaa. Teemme kuvausmatkan viimeistään kotimatkalla tai jo ennen sitä. Nehän eivät välttämättä kestä kovin pitkään. Kaunis näky. Tahtoo kuvata.

Katsoitteko viime tiistaina ykköseltä Oliver Twistin tarinaa. Mahtava kaksiosainen Brittisarja, jäi ihan mieleen pyörimään ja odotankin toista osaa innolla. Hieno epookki, mahtavat näyttelijät ja upea tarina. Sitäkin suosittelen!

Jep, nyt olen niin reipas, että harrastan kuntoliikuntaa ja olen hyvä ihminen. Kaksi viikkoa lomaaaaaan!!!

1 kommentti:

  1. Päivänkakkaraniittykuvia odotellen... :-) Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista