26.5.2011

Ärrin Murrin

Heräsin liian aikaisin, enkä suinkaan pirteänä. Pää on ihan tööt ja kroppa tööttööt. Mutta uni jätti viimeiselle pysäkille, eikä sitä voi pakottaa jatkamaan. Ressikö se rassaa, vai mikä lie? Puren taas hampaita niin, että perseessäkin vihloo. Oisko sitä jo loman tarpeessa, onneksi ensi viikolla on pikku breikki. Tässä kultaisessa keski-iässä alkaa kroppa ja tajunta ilmoittaa milloin olisi hyvä seisahtua. Kai se näin on... Mutta hei, nyt en ainakaan hehkuta aamuni sulokkuutta, linnut ei laula, eikä aurinko paista. Jotakin virkistävää vaihtelua, plääh! Tänään olen herännyt väärällä jalalla tai olenko noussut jalalla olemoisinkaan, taisin ponnistaa perse edellä tähän päivään.

Jatkan valitusta. Hierojalle pitäisi päästä. Tämä työ ottaa omansa ja pään pöpperö aamuisin johtunee siitä, että energiat ei pääse virtoomaan. On ehkä hiukka tiukka ja lukossa toi ylävartalo. Mutta mistä riittävä aika? Viikonloppuinen mökkeily ja maanantaisen ns. arkivapaani vaihtuminen perjantaiksi ( päästään mökille jo to.) tekee sen, että kaikkien asioiden hoitamiselle ei löydy aikaa. Illat menee duunissa ja aamulla en voi ajatella hierontaa. Joopa joo, nyt lopeta hömpötys ja hoida asia. Aikaa on maailma täys ja laita asiat tärkeysjärjestykseen. Selkeä kiukku pierupylly istuu ja valittaa. Olen ihan hömelö... Sori elämä.

Eilen tuli teeveestä toinen lempparini Ruotsin Miljonääriäidit. Oukei, armotonta hömppää, mutta se saa minut naurahtamaan ääneen. Maria Montezami on niin hassu ja naivilla tavalla suloinen, ei sille voi muuta kuin nauraa. Rättipoikki väsyneenä päivästä, on kiva heittää aivot narikkaan ja antaa viihteen viedä.

Olenko niin hurja ja ponnistan tämän tahmean ruhoni uimareissulle? Kyllä, juuri tämmöisenä hetkenä se aukaisee energiat ja saa minut hymyilemään. Huomaan taas elämän arvokkuuden ja jalka nousee kepeästi, mukaansa tempaavasti. Siitä lähtee!!!!

4 kommenttia:

  1. Nolona tunnustan seuraavani Ruotsin miljonääriäitejä :) Tupsu-Maria on huippu!

    VastaaPoista
  2. Ihan oikein... silloin pitää kiukutella kun siltä tuntuu! Puhalla kaik pois vaan!

    Munkin tulee seurattua ohjelmaa. Se on hyvä! Marian suunnittelemia lemmikkien kaulapantoja ja talutushihnoja on muuten meidän kirkolla sekatavarakaupassa. Täällä missä muuten tavaravalikoima kaupunkiin nähden on niin suppea!

    VastaaPoista
  3. ...niin ja kuka milläkin tavoin aamuunsa heräilee. Itse heräsin puoli5 aikamoiseen hajupommiin kun karvatassumme Iita, 9viikkoa, oli päättänyt vääntää löysähköt aamukiemurat makkarin matolle.

    VastaaPoista
  4. Miu. Kyllä sä oot hurja mies kun uskallat uida kylmässä ja märässä vedessä!
    Muakin naurattaa Marian tupsut ja huulipuna-addiktio varsinkin kun mulla on vähän samanlainen taipumus, kyllä huulikiiltoa pitää olla vaikka mustikkametsässä, kääk.
    - Missähän se Piian kirkonkylä on? Kolme kisua haluuu timanttipannat varmaan Juppekin, eikö?

    VastaaPoista