24.5.2011

Jesus loves me

Miten musta tuntuu, että pitäisi olla jo torstai. Lähteeks tää viikko jotenkin hitaalla? Vielä kaksi duunipäivää, ennen kuin pääsee taas mökille. Ihme himo tuokin, mökkeily. Kyllä se siitä rauhoittuu, kesän alku on aina niin ihmeellinen. Jos mulla olisi toimeentulo, niin asuisin varmaan jossakin pöpelikössä. Erakoituisinko kokonaan, minusta tulisi kylähullu joka pelkää ihmisiä. Kirjoittelisin vain blogia ja ottaisin valokuvia. Mutta jostakin pitää se leipäkin tulla... Se on hassua, että samassa paketissa on kaksi niin erimoista persoona. Minussa meinaan, erakko ja sosiaalipsykootikko. Jakomielitautinen, olisi vanhanajan diagnoosi. Oliko ennen vanhaan oikeasti nimike, jakomielitautinen? Miten se kuulostaa tutulle?

Huomaa, että mulla ei taaskaan ole mitään asiaa. Minne mun asia on kadonnut, vai onko sitä koskaan ollutkaan? Joka päiväisen päivityksen saamattomuus on laiskimus madoniuksen ansiota. Makaan sohvalla kuin sammunut lehmä, enkä saa mitään aikaiseksi. Hetkinen, hetkinen, tänään pääsin duunista hiukka aikaisemmin ja tormakkaasti tartuin imuriin ja pyöräytin koneen pyykkiä. En mä mitään makaa.... Reipas heppu. Raitis heppu. Raikas heppu. Rakas heppu. Mitä vielä?

Tänään tuli mun lemppari ohjelma Huvila ja Huussi. Niin tekevät kivoja huvila muutoksia, että ihan ääneen täällä ihastelen. Voe että, voe mahoton, kun on upiaa jälkeä. Juontajat ovat ällö positiivisia ja tekisikin mieli hutkia niitä pitkin korvia. Mutta hienoja juttuja duunaavat. Ehkä ne kolahtaa just siksi, kun meittin mökillä pitäisi laittaa kaikki uusiksi. Mökkihän on meillä "vain" vuokralla, joten eipä viitsi laitella, vaikka sydän itkee verta. Olisi mahtavaa päästä sitä duunailee. Tulisi valoa ja tilaa. Nyt on pimiä kuin pyllyreikä. Hyi, kun sanoin tuhmasti.

Ei hemmetti, pakko mennä maaten, että jaksaa sorvin ääreen huomenna. Voisko jo huomenna laitta cityshortsit? Ostin mageet Damista, mustavalkoruudulliset. Siihen mustat maiharit ja valkoinen kauluspaita. Olalle rennosti ohut musta neule, olisi niin kiva. Valmiina tuossa ovat jo, mutta riippuu keleistä. On niin täynnä yllätyksiä tämä kevät sää. Mikä kevät, nythän on jo kesä. Vai onko, pistänkö toppahousut? Ötyä ja Jeesus rakastaa sinuakin!

10 kommenttia:

  1. Jokaisessa meissä asuu pieni metsäläinen (no ainakin minussa). Mökki on iloinen asia!

    VastaaPoista
  2. Ilman metsää ja luonnon voimaa tulisin varmaan... hulluksi kaupunkilaiseksi.

    VastaaPoista
  3. Ehdottomasti pitää päästä metsään tai muuten tulee hulluksi - näin siis minullakin. En jaksa ihmistulvaa jatkuvasti, tulee aggressiivinen olo muuten.

    VastaaPoista
  4. Jeps, nyt kommentoin minäkin kun sain aikaiseksi,lukenut siis jo kauan..Mulla taas vähän päin vastoin..täällä maalla..no ei nyt ihan maalla (kaupungissani asuu 80 000 ihmistä), kun tuntuu että pitäis välillä päästä issoon kaapuntiin..ois sitä vilinää ja vilskettä..Mutta täytyy myöntää..mökkeilyssä on sitä jotain..kai se on tämä yltäkylläisyys tämänpäivän ihmisellä..on kaikkea ja paljon..mökillä sitten vähän vähemmällä pärjäilee.. Hiphei ja mukavaa päivää. Kiva blogi..seurailen jatkossakin. Mitä työtä muuten teet jos saa udella?

    VastaaPoista
  5. Miu. Vaatimatonkin (kuten meillä) mökkielämä on ihanaa! Myös ihanaa tulla kotiin ja aina "yllättyä" mitä luxusta löytyy: juokseva vesi, jopa lämminvesi, sisävessa, suihku, tiskikone, wlan-verkko... vautsi
    -Asukokonaisuus kuulostaa tosi makeelta, Maketsu.

    VastaaPoista
  6. Täällä yks metsittynyt maalainen huhuilee, Go metsä Go, luonto Go Go!

    H&H:ssa oli kyl eilen iikniinihana pitsihuvila! Mäkin tykkään siitä ohjelmasta.

    Tälle päivälle odottelenkin sitten "Make´s catwalk" -kuvapostausta kesän shortsitrendeistä...

    VastaaPoista
  7. Miu. Me aina tallennetaan se ohjelma. Ja pikakelaus päälle kun ne ylipirtsakat tyypit jenkkityyliin höpisee. Arvostan kyllä heidän saavutuksiaan ja mikä parasta tuunaavat myös vanhasta! Livenä varmaan ihania ihmisiä mutta ylinäyttelemistä ei vaan kestä.
    Kuka muuten haluaa että vieras valitsee koriste-esineetkin?

    VastaaPoista
  8. Maketsu, haluaisin kovasti kuulla enemmän, kuinka saitte sen vuokramökin hommattua. Me asutaan omakotitalossa ja tää on meille koti ja mökki samassa, mutta välillä ois kiva lähteä ihan mökille. Miten teillä onnisti löytää mökki?

    VastaaPoista
  9. Elegia: Mikä siinä on, mutta metsä oikeesti rauhoittaa ihmistä. Ja järvimaisema.

    Mrs.p-06: Kiitokset kovasti. Näin alku kesästä "alkukantaisuus" tuntuu hyvälle, mutta syksyllä kaipaankin jo mukavuuksien pariin kaupunkiin. Kesä on nasta landella. Olen ammatiltani Piippari ( oma putiikki.) Kiva kun luet höpötyksiäni :)

    Viivi: Totta töriset. En tykkää ulkohuussista. Oma kakkapönttö on ihg! Oli vielä liian kylmä laittaa shortsit, olin mamo.

    Piia: H&H on pop! Osaako maalla oloa elämää arvostaa, kun siellä on aina? Laitan päivänasu kuvan vielä joskus ;)

    Viivi: Minä en voisi antaa kenenkään suunnittelijan suunnitella omaani, sisustus on yksi intohimoistani. Tykkään kovasti katsoa!

    Kaapo: Meillä oli ilmoitus Hesarissa ja sitä kautta mökki löysi meidät. Nyt jo kuusi kesää ja paikka on kuin oma :) Meille kävi hyvä tsäkä, nasta mesta ja suht edukas vuokra.

    VastaaPoista
  10. Minäkin tykkään Huvila ja Huussista. Takuuvarmaa jälkeä. Varsinkin ne pihamuutokset, Eevako se on joka osaa niin hyvin.

    VastaaPoista