29.5.2011

Pormestarille pitkoo

Täällä mökillä aikainen ylös nousu on siunaus. No huh, lähtipä herrallisesti. Miehän oon aina sanonut, että oon uskovainen ihminen. Ahdistus, puristus siitä, että pitäisi nukkua ei vaivaa täällä. On ihanaa herätä hiljaisuuteen ( kuuntele lintujenlaulua.) Vai onko kysymys siitä, millä jalalla sängystään nousee? Kummallakohan nousuin, en ainakaan perse edellä. Hymyilyä.... Tässä siis istun, enkä muuta voi. Nautin aamukarren, mokkakin on suosiollinen. Pehmeä kuin karitsan kives. Ukkorähjä suoritti eiliset ruokaostokset ja perhanalainen oli ostanut bullaa. Oikein Pormestarinpitkoa. Olen taistellut tätä himoa vastaan esimerkillisesti koko viikon ja päätin, että tänne ei vehnäpaskaa osteta. Niin meni ja ikävästi teki. Kyllä maistui taivaalliselle pormestarin nisukas, ottaisinko toisellekin jalalle. Taidan sortua ja syödä koko pitkon. Oikein ahmin. Hillot valuu suupielestä ja vedän överiksi heti aamutuimaan. Voe hurja!


Tänään voisi tehdä ostosretken kirkolle. Uskaltaako sivistyksen pariin? Tänne saavuttuani en mielelläni lähde tuonne ihmisten ilmoille. Näyttäisi tulevan pilvinen päivä, hyvä päivä mennä halpa tavara myymälöihin ostelemaan joutavia. Siinä sitä mukava harraste mitättömälle. Halpaa ja jonninjoutavaa. Oikeastaan tarvitaan uudet istuintyynyt terassille, tabletit pöydälle ja kaikkea muuta kivaa mitä sieltä nyt löytyneekään. Siinä päivän ohjelma. Aika rentoo vai mitä?

Maisema on sairaan vihree. Järven pinta on peilityyni ja siitä heijastaa tuore viherrys. Kaikki kynnelle kykenevät ovat nyt täydessä vehreydessään. Kun katson maisemaa niin kaikki muut värit puuttuvat maisemasta. On vain vihreetä. Kaunista ihan, mutta joku väripilkku tarvittaisiin. Hei, mennäänkin käymään puutarhalla. Jumalauta, nyt pitää saada väriä tähän elämään tai minä tulen kateudesta vihreäksi.
Kukkia, kukkia! Punaisia, keltaisia. Väriä, väriä.....



Varattiin eilen lennot jouluksi Thaikkulaan. Jebu jee! Suora lento 23.12 Phukettiin alle tonnin, not bääd. On kiva, kun mulla on matkaseuraa ja erityisen jees on tieto siitä, että on taas mitä odottaa. Ei ahista... Olen kiertänyt Thaikkulaa ja viimeisin reissu oli jo sitä luokkaa, että eiköhän tämä ole nähty. Aika kuultaa muistot ja on ihan mukava päästä sinne lämmittelee. Ja nyt ei tartte joulua hössöttää. Ollaan kaksi viikkoa ja sielläpä menee pakkopulla uusivuosikin. Nastaa.


Voe helevetti! Yhteydet loppu kuin kananlento. Tuosta vain, kesken kirjoituksen. Ja ei toimi. Hakkasin päätä seinään, saunankiukaaseen ja puutarhakalusteisiin ja ei toimi. Eivät sit toimineet koko viikonloppuun. Voe helevetti! Ihan otin yhteyden Oma Guru palveluun Elisalle ja selvisihän se syy! Koko hemmetin mokkula ( joku c 7001 whatever) on viallinen malli. Ei toimi. Ei. Ja tämä joka viikonloppuinen harmitus ja taistelu on ollut mokkulan syytä. Minä tietenkin syytän itseäni, enkä voi uskoa, että näissä laitteissa on vika. Joutunee huomenna asioimaan Elisalla. Luulisi, että heillä olisi kanavat ilmoittaa ko. mallin omistaville asiakkaille, että palauttakaa vialliset ja hakekaa uusi tilalle, mitä häh!? Nyppii tuommoinen, pahasti nyppii. Enihau, tässä kesken jäänyt postaus. Lisää tulee kunhan kerkeän...

3 kommenttia:

  1. Elisa on ihan hanurista. Siellä ei kyllä toimi yhtikäs mikään, ei ees laskutus

    VastaaPoista
  2. Ihanat vihreät maisemat! Onnittelut matkavarauksesta! Kyllähän Thaimaahan on aina kiva mennä...itse en ole Phuketissa käynyt, mutta Koh Samuilla, Krabilla ja Bangkokissa useamman kerran (ja pikavisiitillä Pattayalla).

    VastaaPoista
  3. Ihana järvimaisema todella rauhoittava, heti rupes sielu lepään. Noi kaikki operaattorit on suuria huijareita ja kapitalistisikoja jotka eivät ajattele asiakkaitaan vaan voittojaan, mies taistelee just Saunalahden kans ongelmista tuplalaskutuksesta, hohhoijaa...

    VastaaPoista