5.4.2011

Puhdas pienviljelijä

Martalla oli eilen rähäkkä päivä. Koti on nyt putskliin ja ihminen on onnellinen. Innostuin niin, että siivoisin keittiönkaappeja ja järjestelin muutenkin yleistä "hässäkkää." On se kumma, että tonne kaappeihin kertyy kaikenmoista joutavaa ja hei, elintarvikkeita jotka ovat menneet jo aikapäivää sitten vanhaksi. Höh. Heivasin myös tietotekniikkakeskuksestani pois vanhan näytön ja näppärin. Nyt on vain tämä läppäri ja kaksi pientä, valkoista kaiutinta. Avaraa ja tyylikästä, sanon minä. Nyt rullaa kevät energiat vapaasti!

Martta leikki myös pienviljelijää. Huitasin pääsiäisohrat kasvamaan, laitoin ne kahteen kirkkaaseen korkeaan maljakkoon. Nyt vain odotellaan kasvun ihmettä. Voikohan niistä laittaa ohrapirtelöt?  Hei, kohta se pääsiäinen on ja nyt ei käy niin, että ruohot on onnettomia retaleita, kun on laittanut ne liian myöhään. Näistä voi kenties tulla yliaikaisia, mut olkoon. Pakko saada jotakin vihreetä tämän harmaan keskelle.

Kaiken alku

Täältä ponnistaa

Lasi hima

Nyt se Macrolinssikin on ostettu! Vähänkö on kiva :) Ja minua todellakin onnisti. Sain Canonin objektiivin käytettynä. Välttää minulle toistaiseksi, sain sen kuitenkin edukkaaseen hintaan. Ei omatuntokaan kolkuta. Jee! Nyt vain räpsii! Olipa hyvä päivä!

8 kommenttia:

  1. Onnea ja räpsräps Macron hankinnasta!

    Mäkin laitoin eilen ohraa pääsiäiselle ja herneenversoja. Molempiahan voi sitten näppärästi mm. leivän tai salaattin kylkeen pistää. Mungpapujakin ajattelin idätellä tölkissä. Versoja kohta ihan urakalla pukkaa.

    Hyvää päivää!

    VastaaPoista
  2. Thänks Piia, on mahtava!

    VastaaPoista
  3. Heippa, löysin blogisi sattumalta vähän aikaa sitten ja täytyy sanoa että kyllä olen nauranut lueskeltuani juttujasi,aivan mahtava huumori teikäläisellä! Kiitos hauskoista ja niin elämän makuisista jutuista! Täytyy jatkossakin tulla tsekkaamaan!

    VastaaPoista
  4. No niin, nyt sitten vaan katsomaan kuin ruoho kasvaa ;)

    Makrokuvaamisessa aukeaakin ihan oma mielenkiintoinen maailma! Minulla on makrokuailu jäänyt aika vähiin viime aikoina, mutta uuden haasteen myötä ajattelin kaivaa makrolinssin taas esille!

    VastaaPoista
  5. Anu: Kiitosta vaan! On aina kiva kuulla, jos tuottaa iloa :) Ja kyllä saa ihan rekisteröityä lukijaksi. Se ja kommentointi antaa hyvän syyn jatkaa ilon tuottamista.

    Elegia: Olen aivan innoissani, toden totta ihan uusi maailma. Haasteet on kivoi...

    VastaaPoista
  6. Kiitos todellakin pirteästä blogistasi ja hauskoista postauksista! Oli myös mukava, kun eksyin tänne. Ja nythän makrohaaste sujuu kuin leikiten uudella makrolinssillä. ;-)

    VastaaPoista
  7. Jep, kiitos, kiitos. Odotan jo innolla seuraavaa makrohaastetta. Kiva kun eksyit, saa rekisteröityä myös ;)

    VastaaPoista
  8. Absolutely: Sorgen, sie olitkin jo rekisteröitynyt. Huippua, kiitos siitä! Jatketaan kuvaamista ja höpöttelyä ;)

    VastaaPoista