3.4.2011

Kupliva morsiusneito

Ukkorähjä yllätti minut päiväunilta. Sain ennakkoon synttärilahjaksi Sodastream porekoneen! Onpas se hauska ja viksu vekotin. Näin vain nappia painaa ja kuplaa pukkaa. Olen kenties ääneen ajatellut, että tuommoisella laitteella olisi tilausta. Hyvä ukkorähjä, oli hienosti poiminut vinkistä vaarin. Nyt ovat taakse jäänyttä elämä koukikolat ja muut aspartaamilitkut. Voi itse tehdä tervehdyttävät kuplivat juomat, vettä vain pulloon ja kaasua kehiin. Makua lisään luomumehuilla, totta kai.  Voikohan sillä tehdä kesäksi Cavaa ja Fressua? Hmmmmm, hyvä idea. P:S Olisikohan ukkorähjä tajunnut, että nyt olisi aika hieman yllättää kivasti. Ei paha.

Kuplakone


Olen innostunut kuvallisista haastetehtävistä. Jos ihmettelet noita outoja haaste postauksia, niin ne ovat juuri niitä. On aika kiva, kun on oikeasti joku kuvatehtävä. Se laittaa miettimään aihetta, tekee siitä haasteellisemman ja saa olla tärkeänä :) Seuraava askel tällä hurmioittavalla kuvausurallani on itsensä kurssittaminen. Nyt kevät ja kesä menee mökkeillessä, mutta ensi syksyn julistan kuvaopiskelulle. Odotan jo innolla...

Vettä sattoo lottuttaa. Ei haittaa, lumet saa kyytiä. Antaa tulla vaan. Vaikka keli on harmaa, niin mieleni sai eilen valoisan pilkahduksen. Minua pyydettiin morsiusneidoksi tahi kaasoksi! Olen tehtävästä erittäin otettu ja otankin sen vakavasti. Pyyntö tuli todellakin jostakin takaa ja se olikin iloinen yllätys. Kauheeta, mitä mä laitan päälle ja kuinka voin parhaiten antaa kaiken tukeni tulevalle morsiamelle. Upeeta, mahtavaa!

Tänään on kiva sandei. Sandeit ovat kivoja, kun ne ovat kivoja. Joskus ne ovat tylsiä ja pitkästyttäviä. Not tudei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti