10.4.2011

Kiirettä buggaa

No jopas on ollut touhua ja tohinaa. Niin kiirus, että en ole koneelle kerennyt. Eilisen aamupäivän olin duunissa ja loppu päivä menikin illallisen väsäämiseen. Huh, nyt on Martalla hommaa. Illallinen ei ollut ihan napakymppi. Shamppanjarisotto meni puuroksi ja suklaafondant levisi kuin hujasen paska. Vieraiden mielestä maku oli ihan kohdallaan, mutta minä en voi antaa tätä itselleni anteeksi.  Aina ei voi onnistua, mutta miksi se hetki on silloin, kun sinulla on vieraita... Ääh! Kuviakaan en oikein kerennyt napsimaan. Kaikkeen ei voi hei revetä. Laittaa ruoka, tarjoilla, seurustella ja kuvata. Liikoo hommoo! Muutama tunnelma kuitenkin...

Parsaa Ananaksella

Chilin punainen

Kunhan makroilen

Tomeitto

Alkuruoka parsaa tiikeriravuilla

Jälkinami
Tänään oltiin reippaita jo aamutuimaan ja hoidettiin duuniin uusi astianpesukone. Siitä suuntasimme auton nokan kohti mökkimaisemia. No huh, siellä oli lunta vielä niin, että sai jalat märkänä kahlata syvässä hangessa. Mökille päästiin, lyötiin lämmöt päälle ja nyt odotetaan pääsiäisen lumet sulattavaa ihmettä. Kuinka se voikin olla niin ihanaa, mökkimaisema ja herran rauha. Siellä Martan sielu lepää!

Pinnalla

Ihana tervetulo näky

Tätä näkymää möllötän
Tämän päivän Hesarin talousliittessä oli mielenkiintoinen juttu Nomo Jeans yrityksestä. Ensimmäinen liike aukeaa 20.7 Helsingin Kampissa ja minä olen kyllä varma asiakas. Olen metsästänyt löytämättä niitä täydellisiä farkkuja ainakin kolmekymmentä vuotta.  Nyt on mahdollisuus saada jeansit mittatilaustyönä! Tiedän niin tasantarkkaan millaiset haluan! Nyt se on siis mahdollista! Mahtavaa!

Ukkorähjä laittoi makaronilaatikon ja mun nälkä huutaa ruokoo! Reipas tallustelu metrisessä hangessa kävi kyllä kuntoilusta ja ruokahalu on suunnaton. Huomennakin on poikkeuksellisesti duunipäivä. Nyt on menoa, eikä nykytystä. Suattaapi olla, että en koneelle paljon kerkeä, mutta Amstrdamin postaukset on sit tulossa.

3 kommenttia:

  1. Miu Maketsu. Oikein antoisaa reissua sulle. Innolla odotan kuvia; tulppaanipeltoja ja olis kiva jotain muotipläjäys kuviakin ym. nähdä!

    VastaaPoista
  2. Niin herkulliselta toi sun menu kuullosti, että kuola valuu suusta.

    Ja oih, miten ihanalta mökkimaisemat näyttää. Toivotaan lumien sulavan pikaisesti. Kyllä sitten kelpaa mökkeillä. Ihan kateeksi käy. ;)

    VastaaPoista
  3. Viivi: Kiitokset. Kukkaa, kaupunkia, fashionii ja ihmisii, kaikkee kuvataan!

    Itkupilli: Mökkimaisema hivelee sielua, ja se hiljaisuus ja rauha, sitä ihmislapsi kaipaa. Toivottavasti päästään jo pääsiäisenä.

    VastaaPoista