10.3.2011

Tukka hyvin kaikki hyvin

Ilokseni saan todeta, että tänä vuonna Idolsissa ei tarvitse tuntea myötähäpeää esiintyjien puolesta. Ihan kivastihan ne laulaa liruttelevat. Ja mikä hienoa, sitä esiintymisvarmuuttakin löytyy. Mie kyllä tykkään töllöttää musaohjelmia. Ja nostan hattua kaikille rohkeille, jotka uskaltavat yrittää ja laittavat itsensä likoon. Jos olisin nuori jannu, niin varmaan lärvini eetteriin tunkisin. Laulaa en osaa, mutta rokkitähden elkeitä löytyisi. Siis ei nyt mut nuorempana kyllä joo. Mutta silloin vuonna sora ja laasti, olin niin ujo ja estynyt, että pelkäsin omaa varjoanikin. Ei siinä paljon estraadilla keikuttu, ei niin. Mutta ei voi olla vertaamatta ameriikan ihmemaalla esiintyviä idoleita kotosuomen vastaavaan. Siellä kaikki on niin... no, kaikki sen tietävät. Tunnustan, että en itkemättä katso yhtäkään American Idols jaksoa. On ne niin hyviä! Ihan hillittömän hyviä!

Mulla on tukkakriisi. Tai oli. Leikkasin eilen oman tukkani, kun alkoi niin ärsyttää. Ja katso, tänään sain tukkakehuja. Yksi asiakas sanoi, että näytän ihan BB-Saulille. Jes! Kohta Adam on mun..... Otin muutaman hassun kuvan mun uudesta tukasta, heh.








Huh, nyt kyllä väsyttää. On mentävä nukkumaan. Tämä uusi kone on niin mahtava, että en malttaisi mennä yöpuulle. Huomenna on TAAS perjantai. Ol la laa!

2 kommenttia:

  1. Miau. Kiva tukka. Andy Warhol tyyppinen kuvasarja paras. Mut se Adam ei kyllä nappaa meikäläiseen (liian kaunis) yäk.

    VastaaPoista
  2. Thänks, Aatami on minunkin makuun liian meikattu ja tällätty ;) Missä mies?

    VastaaPoista