10.3.2011

Tulppaani siellä tulppaani täällä

Pikku koira herätti minut turhan aikaisin. Ikkunoissa viheltää kova tuuli ja pikkuista pelottaa. Nyt kyllä makaa sylissäni ja kuorsaa äänekkäästi. Juppe on aina pelännyt tuulta ja tuulen ääntä. Ja jos pelottaa, niin eihän se uni silloin tule. Voi höpsöä...

Olen viettänyt aikaani tehokkaasti tässä koneella. Tutkin Amsterdamin antamia matkailu mahdollisuuksia. Yksi kohde minne ehdottomasti haluan mennä on Keukenhoffin kukkapuutarha. Se ei ole auki kuin muutaman hullun viikon vuodesta ja ne viikot sattuvat juuri lomani aikaan! Siellä on lauantaina suuri ja näyttävä kukkaparaati! Hienoa, minähän olen tällainen kukkaislapsi, ikuinen hippi. Netissä on hienoja kuvia ja olenkin aivan innoissani, kamerani suorastaan pörisee, että pääsen räiskimään. Eli kukkakuvaa on luvassa....Tämä on matkan paras osuus. Suunnitella ja odottaa, saa itsensä matkakuumeilemaan. Vincent Van Goghin museossa voisi myös käydä. Katsotaan mitä kerkeää, ei liikaa ohjattua suunnitelmaa, että ei tule ressi. Toivottavasti tulivuoret pysyvät rauhallisina, lentoliikenne ei lakkoile ja maassa on rauha. Pääsee lähtemään!

4 kommenttia:

 1. Miau. Kuulostaa tosi hyviltä valinnoilta! Lähtisin mielelläni mukaan jollei olisi lentokammoa. Odotan innolla kuviasi. Mutta mutta, mihin Juppe, mukaan vai?

  VastaaPoista
 2. On kyllä hienoa päästä näkemään se mahtava kukkaloisto! Juppe jää ukkorähjän kans kotosuomeen.

  VastaaPoista
 3. Amsterdamissa ei ole tullut käytyä. Juuri tulppaanien aikaan siellä on taatusti kaunista, kuten kuva kertoo. Onhan siellä paljon muutakin nähtävää, gallerioita ja taidemuseoita esim.
  Mukavaa matkanodotusta ja rentouttavaa lomamatkaa.

  VastaaPoista
 4. Olen käynyt Damissa muutamia kertoja, se on mun kaupunki. Rento ja aina uusi. Eka kerta menen katsomaan Keukenhofin puutarhaa, olen kuullut siitä pelkkää hyvää. Suosittelen!

  VastaaPoista