11.3.2011

Puhdasta jälkeä

Tehokas ilta. Pääsin duunista jo neljältä ja vetäisin kunnon päivätirsut. Hoh hoijaa. Herättyäni olo oli tahmea ja hienoinen noh, vitutus kolkutteli takaraivossa. Mistäköhän sekin johtuu? Varmaan verensokerit ovat jotenkin sekaisin, en mää tiiä. Mutta sitten piristyin ja sain raivohullu paskahuussi ( toim. huom. kylpyhuone) siivouskohtauksen. Oli ihanaa jynssätä kaakelin välit ja siinä se hatutustkin helpotti. Se onkin tehokas terapia suositukseni, jos masentaa, tee, touhua niin jo helpottaa. Kiva. Tämän jälkeen olikin mahtavaa vetäytyä perjantairutiniin eli saunomiseen. Sielläkin tuli puhdasta jälkeä, pyllyä ja pippeliä, hih. Heitin naamiot naamalle ja kulautin kylmän saunaoluen, minuako vitutti, milloin?


Ukkorähjä on muuttanut viikonlopuiksi mun luokse. Hänen asunnossa on kolme kuukautta kestävä putkiremontti. Me emme asu saman katon alla, molemmilla on omat pesät. Toimii meillä ja rakastan itsekkäästi omaa aikaani. Nyt mua ahdistaa... Ei ole omaa aikaa, vaan joku pyörii koko ajan jaloissa. Asuntoni on iso yksiö ( 95,5 neliöö) ja makuhuonetta ei siis ole erikseen. Olen herkkä uninen ja ukkorähjä kuorsaa ja hengittää niin, että en saa kunnolla nukuttua. On tässä harjoittelua ja kestämistä. Joku voi ajatella, että on itsekäs paskiainen tuo outo. Kieltämättä olen kasvanut tällaiseksi yksinäiseksi sieluksi ja tarvitsen omaa aikaa ja tilaa. Tarviiko tuota selitellä?Kivet on kivoja. Tykkää kivistä. Mielestäni kivillä on sielu tai ainakin kätkettyä salaista energiaa. Tuon matkoiltani aina tuliaisena kiven. Hullu ukko olen, kantaa kiviä.

Huomenna on jännä päivä. Mulla on valokuvauskurssi. Yksi tuttavan mies on perehtynyt kuvaamisen ja antaa minulle yksityistuntia. Odotan sitä innolla. Käydään läpi kameran ominaisuuksia ja mennään kuvamaan. Haluan kovasti oppia. Jospa saataisiin kivoja kuvia, postaan tänne.

Tämän viikon American Idolsit on tallennuksessa. Pääsen taas itkeä pillittää. Sellainen perjantai-illan huuma tulossa. Wauh! Ugh! Argh! Ouh! Uuh!

5 kommenttia:

 1. Mä olin siinä käsityksessä, että ukkorähjän kanssa asut, mutta tää oli ihan uutta tietoa. Ei katos niin ehdi kyllästymään, kun asuu eri osoitteissa. Ja jos tulee riitä, niin voi mennä kotiin. Meillä jos tulee riita, niin joudun "ulkoruokintaan".

  Iloa viikkikseen!

  VastaaPoista
 2. Juu ei onnistu enää saman katon alla asumiset. On katsos ne omat oudot tavat... Mun duuni on yltiö sosiaalista, nautin kun saan olla ihan yksin. Kivat viikonloput sullekin!

  VastaaPoista
 3. Miau. No niin minäkin olen luullut. Jo tuosta esittelystä olen saanut sen käsityksen että asut ukkorähjän kanssa.

  VastaaPoista
 4. Juups, kyllä me aikas tiiviisti ollaan "pikkuperhe." Joka päivä siis mun luona tai siis illat ja viikonloput. Ukkorähjä lähtee aina pakoon pahaa luonnettani omaan kotiin. Sopii meille :)

  VastaaPoista
 5. Ok. Varmaan hyvä järjestely. Itse oon ajatellut että olis kiva jos miehen vois pitää kaapissa ja ottaa tarvittaessa esille ;)

  VastaaPoista