14.2.2011

YSTÄVÄLLISESTI

On kylmä pakkasaamu mutta sisällä on lämmin. Mörskiskölliänen nukkuu mun sylissä ja me lähdetään hitaalla liikenteeseen. Tai siis ei tartte pahemmin lähteä mihinkään, Juppelle liian kylmä ulkoilemaan ja minä vielä flunssan jälkitiloissa. Alan kyllä pikku hiljaa hyppiä seinille, niin tekee mieli avantoon. Mut en uskalla, sen verran keuhkoputket vielä rahisee. Myö pojat otetaan rennosti.

OIKEIN HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ!
En oikeastaan pidä koko ystävänpäivästä. Mun mielestä se on sellaista amerikkalaista hapatusta. Ystävän muistamiseen ei tarvita erityistä päivää, heitä voisi muistaa silloin kun sille tuntuu. Tosin, aika heikoksi on jäänyt tämä muistaminen. Puolin ja toisin. Nuorempana sitä hengailtiin ystävien kans ja he olivat henki ja elämä. Nykyään valitettavan harvoin tulee oltua yhdessä. Minulla on tämä virtuaalinen kaveripiiri ja live kontaktit ovat harvinaista herkkua :( Joku helvetin naamakirja on se väline missä kuulet ystäviesi kuulumiset. Vähänkö hienoo? Just joo.... Tietysti elämän tilanteet muuttuvat ja omat elämät rakentuvat niin, että aikaa ei välttämättä ole. Mutta jo tieto siitä riittää, että jossakin on ystävä joka on sinulle, minulle tärkeä ja rakas. Niitä suhteita pitäisi vaalia ja pitää tärkeinä. Juuri niin. Pitäkäämme toisistamme huolta. Ja jos ei muuten, niin vaikka näin tietotekniikan välityksellä.

YSTÄVÄ, OLET MULLE TÄRKEÄ!

Pitäisikö yllättää ukkorähjä ystävyydellä? Mitä se on? Leipoisinko sydämen muotoisia torttuloita, kuorruttaisin ne vaaleanpunaisella kermahötöllä. Ei perkele, nyt menee jo liian pitkälle. Arkimättöö tyrkkään nessun alle, siinä on ystävyyttä kylliksi. Hieroisinko väsyneitä hartioita, minähän ostin joululahjaksi sen kipukoukun. Veivatkoon sillä. Ostaisinko söpön pehmo nallukan? Ei perkele, minussa on nallukkaa ihan tarpeeksi. Ja jos minä en riitä, hakekoon kyliltä. Enkö ole hurmaavan romanttinen... Ehkäpä olen vain tavallisen tylsä oma itseni. Silloin olen parhaimmillani. En kiukkuile, hymyilen lämpimästi. Kyllä kultaseni, juuri niin kultaseni. Mitä vielä, kaksi vanhaa varista...4 kommenttia:

  1. Oikein hyvää ystävänpäivää Make!

    VastaaPoista
  2. Lämmin halaus Lemon Gaylle ja hyvää ystävänpäivää! <3

    VastaaPoista
  3. Thänks Mari, oikein hyvää ystävänpäivää myös sinulle!

    VastaaPoista