13.2.2011

Helppo arki ateria

Olipa herkku illallinen. Laitan sen tänne, jos tarvitset vinkkiä hyvästä ateriasta. Helppo ja suht nopea tehdä. Aloita Lindströmin pihveistä. Siitä en laita reseptiä, jokainen tietää sen :) Pyöräytät vain taikinan ja laitat pihvit uuniin. Sillä aikaa teet kastikkeen ja vihanneshöystön.



Arkinen Remouladekastike

1 purkki kermaviiliä ( luomu on bueno)
1 myrttisen valkosipuli suolakurkku
1 keitt. kananmuna

Kuutio suolakurkku ja pilko muna leikkurilla ristiin rastiin, saat nopeasti kuutioita. Sotke nämä kermaviiliin ja nosta kastike maustumaan jääkaappiin.

Aurinkoinen vihanneshöystö

1 keltainen paprika
2 porkkanaa
1 kiinankaali
Hyppysellinen suolaa ja loraus sitruunanmehua.

Suikaloi kasvikset ohueksi, viipaloi porkkana kuorimaveitsellä lastuiksi. Kiehauta esim. wokpannussa
reipas puoli desiä vettä ja sotke siihen voimakkaasti vatkaten reilu ruokalusikka voita. Heitä kasvikset siihen ja anna kiehahtaa n. 3-4 minuuttia. Nosta pannulta ja valuta siivilässä. Kokoa annos ja Vóila!



HYVÄÄ JA TERVEELLISTÄ!!!



JA EIKUN SYÖMÄÄN!!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti