24.2.2011

Voihan kiimavingutus!

Voe helevetti! Heräsin taas naapurin nuorenparin panohommiin. Muija huutaa kuin pistetty sika. Eikä sillä hyvä, että ulahtaisi kerran tai kaksi. Ulisee niin, että voisi kuvitella pahempaakin tapahtuvaksi. Ei mitään häpyä... Okei, kello on nyt 1.01 ja arvata saattaa, että mun yöunet on huitsin devadassa. Ottaa pannuun!
Niin alkoi jurppia, että hakkasin seinää nyrkit verellä. Johan pimpsa hiljeni, helvetti....

Panohommat on ihan jees, mutta eikö ihmiset tajua, että jos sitä riemurasiaa vinguttaa aamuyöstä, niin siihen saattaa herätä koko talo? Niin tampio ei voi olla, että ei ymmärrä asuntojemme huonoa äänieristystä. Täällähän kuulee naapurin pierutkin ( minä en laske peräkaasuja, olen niin hieno ihminen.)
Olin niin ystävällinen ja kirjoitin naapurille "rakkauskirjeen." En jaksa, enkä halua viettää enää yhtään unetonta aamuyötä nussikonsertin takia. Kiitos!

Jep, jep. Minun kiihko ja naapurin kiima on laskenut. Yritän tavoittaa menetettyä rinsessa untani, olen niin syvästi järkyttynyt. Ja pettynyt, kun meteli ei kuulunut mun makuhuoneestani. Syvä huokaisu.... ;)

6 kommenttia:

 1. Haha :D Haluan edelleen muuttaa teille asumaan, jotta olisi yöllä muutakin tekemistä kuin tuijottaa hiljaisuudessa tapettia. Täällä talossa kun ei kuulu minkäänlaisia ääniä. Surullista ja yksinäistä.

  VastaaPoista
 2. Miauuuuu. Edelleenkin minä myös muutan teidän ihanaan kotiinne kuten olen aikaisemminkin vinkunut. Otan mukaani pussillisen korvatulppia! Teillepäin taitaa olla jo tunkua mutta jos sohvalle ei mahdu niin joku nurkkapaikka kelpais. Ja jos saisin Jupen viereeni olisin niin happy happy (ei siis häpy) vaan happy ending.

  VastaaPoista
 3. Eipä tähän pysty muuta sanomaan kuin:
  =D

  VastaaPoista
 4. Homma hanskassa! Naapurin kiimapupuset ottivat asian hienosti ja maassa rauha. Saan taas nauttia tylsää rinsessauntani... Jotkut saa ja jotkut jää ilman....

  VastaaPoista