23.2.2011

Matkakuume helpottaa

Jee! Matkakuume helpottaa, damin matka on buukattu. Nyt alkaa kirpeän ihana odotus, se on matkan paras osa. Huhtikuun puolessa välissä tämä jannu lähtee haistelee tulppaania. Näin menee kevät mukavasti, ensin matka, sit pääsiäinen, vappu ja sitten onkin kesälomat käsillä. Elämässä pitää olla porkkanaa!

Amsterdam on siitä kiva, että siellä on hyvät shoppailu mahdollisuudet. Rättiä löytyy joka lähtöön ja hinnatkin ihan oukei. Kaupunki on muutenkin nasta, kompakti kaupunkikohde. Dallailuu eestaas, tuoppi siellä tuoppi täällä. Ouh, on kiva lähteä....

Nyt en jaksaisi tätä talvea enää hetkeäkään. Taas paukkuu mittarit kahdeskympis, tahtoo aurinkoo ja lämpöö. Miten tää talvi voi tuntua näin pitkälle? Yleensä talvikelit on ihan jees, mutta nyt odotan kevättä kuin hullu puuroo. Taitaa tulla pitkä aika odotellessa.

Ensi viikonloppuna meillä on We love pasta päivä. Mennään ystävälle, vedetään ensin hiihtolenkki, saunotaan ja sit tehdään itse erilaisia pastahärpäkkeitä. Vähänkö mukavaa! Minähän sain joulupukilta pastakoneen ja innoissani odotan, että pääsen sitä veivaamaan. En ole koneella aikaisemmin itse tehnyt, Anskulla on kokemusta. Hän on lupautunut opettamaan. Meistä tulee pastakeisareita! Tykkään pastasta ja haluan oppia sen tekemisen.Nyt täytyy laitaa hösseliks, työt kutsuu! Ciao! Mitenkähän sanotaan hollanniks terve, moi, hei?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti