25.2.2011

Kuiva silmä puhdas sielu

Valtakunnassa kaikki hyvin. Naapuri on pidättäytynyt eläimellisestä seksistä ja rinsessa on taas onnellinen. Suora lähestyminen tuottaa aina tulosta. Vai olisiko sittenkin pitänyt ehdottaa kimppakivaa? No huh, joku iltapäivä sessio olisi vielä ollutkin mahdollinen, mutta ei aamuyöstä. Eihän vanha sellaista jaksa, se on rauhaisa yöuni mikä rinsessan tiellä pitää. Kymppiuutisilta kermapylly vetäytyy onnellisena höyhensaarille. Oli arki tai pyhä, joulu tahi juhannus. Se on fakta se.

Nyt närästää toi pakkanen. Ihan tosissaan. Jouduin eilen käymään silmälääkärissä, pikku simmu on pipi. Jo kuukauden päivät on koko ajan sellainen tunne, että silmät olisi täynnä roskia. Kiusallista. Hassu tohtorisetä  oli sitä mieltä, että rinsessan silmät kuivuu päähän. Johtuu ikävästä ilmasta eli pakkasesta. Jos kuiva silmä ei mene ohi tippahoidolla, niin seuraavaksi tehdään herkkyystesti. Tihrusilmä tahtoo myös turpoutua ja silloin voi olla kysymyksessä allergiaoireilua. Ei hyvä. Olen ollut pentuna mm. koirille allerginen. Noh, tänä  päivänä on olemassa hyvät allergialääkkeet.


Täällä Prinssi Henrikin majatalossa kermapylly yöpyy keväisellä damin matkallaan. Valitettavasti residenssissä ei ole kuin vaivaiset kolme tähteä, mutta ei ollut hintakaan paha. Hotla sijaitsee ihan ytimessä, mikä on välttämättömyys. Siitä on hyvä singahtaa shoppailee ja nuuhkimaan huumaavaa tulppaanituoksua. Hei olen niin tärkeenä, mie lähen kuvausmatkalle!  Mie ja mun kamera. Nyt on mitä odottaa. Elämässä pitää olla odotusta.

Höh, taas on viikonloppu. Ja tänään on saunavuoro, ehanaa! Se on rituaalirakkautta parhaimmillaan. Joka jumalan perjantai hän vetäytyy kellarikerrokseen klo. 21.00 Tyhjentää syntisen sielunsa ja hoitaa pintaa ja pyllyä. Elämässä pitää olla rutiinia. Näin on näppylät ja muutkin paiseet.

5 kommenttia:

 1. Damissa on kallista. Kamalan kallista :/ Täytyy myöntää, että minunkin rivohenkisellä viitekehyksellä posket punottivat tietyssä korttelissa. Avoimesti naikkoset esittelivät taitojaan pienissä ikkunoissa ja tuolla matkalla rakastuin tylsään ja epäeroottiseen elämääni.

  Kiva kaupunki, jos nyt sattuu narkkareista pitämään :D Dullabaariinkaan ei välttämättä tarvitse mennä. Riittää, että nuuskii ulkopuolella. Siitäkin saa hyvät höröt päälle :)

  VastaaPoista
 2. Punaiset lyhdyt ovat pelottavia, saa mun puolesta olla. Entisenä rätti addiktina, saan hirveet kiksit shoppailusta. Kerralla kesämekot kuntoon. Nuorena ja nättinä tehtiin "hassuja" retkiä hollannikkaat jalassa, nykyään riittää latte ( lue; olut. ) En tiiä, dami on mun mesta. Jäykkäpaskakin ottaa silleen rennosti.... :)

  VastaaPoista
 3. Onhan se ihan jees. Joo tai ei. Mutta onneksi te, jotka sinne matkaatte, pidätte kohteesta. Sehän on tärkeintä eikä se, mitä mieltä joku perustollo akka on :D Kysehän on valinnoista. Mun ei tarvitse sinne enää matkustaa ja voin mennä niihin kohteisiin, jotka ovat "mun juttuja". Eläköön vapaus! Vielä en toivota hyvää matkaa. Paitsi jos kuolen tänään, niin siinä tapauksessa hyvää matkaa! <3

  VastaaPoista
 4. Miau. Silmien vuotaminen aika yleistä varsinkin keski-iästä ylöspäin. Itse itken joka aamu metroon mennessäni ellen laita apteekin tippoja ennen lähtöä pakkasella tai tuulisella ilmalla. Toivottavasti sulla ei ole allergiaa vaan selviäisit tipoilla :) Hauskaa vkl. Miaumiau.

  VastaaPoista
 5. Tipoista ei kauhiasti ole apua, mutta tällaista on liikenteessä. Pakkasesta johtuvaa kuiva silmäisyyttä. Sitä se on.

  VastaaPoista