22.12.2010

Humiseva hillo

Just joo. Täällä ollaan taas ylhäällä ja kello 2.36. Ei vaan tule uni. Sänkyyn on turha jäädä pyörimään. Joten tämä tietokone on luonnollinen jatkumo, ei mitenkään järkevä.
Tänään olisi vielä tiukka duuni päivä edessä ja varsin aikainen meno. Hirvittää, pumppu ottaa taas kyytiä. Kestäisi nyt jouluun, edes yhden joulun vielä, pliiiiis!

Mitä mun päässä liikkuu? Kukkuu, onko siellä mitään? Aika tyhjälle vaikuttaa. Humisee vaan. Nykyään mulla humisee aika useinkin. Humiseeko sulla?
Kai se humina liittyy tähän ikääntymiseen. Tai kai se enemmänkin on sellainen olo, että lyö tyhjää. Ihan oikeesti, ei muista mitä mietti, mitä teki, mihin on menossa ja mitä piti. Lyö vain tyhjää niin, että humisee. Onko se normaalii? No ei. Tai siis mulla kyllä. Humiseva hillo by M.O Janhunen. Siinä mun tulevan romaanin nimi. Kannatti herätä, sain jotakin "merkittävää" aikaiseksi. Humiseva hillo.

Tää viikko on mennyt huonoilla unilla. Johtuu varmasti siitä vieroituslääkkeen lopetuksesta. Tai siis otan enää tämän aamun sen pienen onnettoman annoksen. Tämä olon ja mielen kummallisuus on varmaan sitä tuotosta. Pikku pikku kismitys jatkuu takaraivossa. Ei paha, ei tämän takia kannata ranteita auki vetää.
Lomaa edeltävä väsymys kuuluu myös asiaan. Miksiköhän lomat tulee aina just niin oikeeseen aikaan? Jaksaa juuri siihen, eikä minuuttiakaan yli. Joku sanoisi, että voisit vielä torstaina pyöräyttää parit permanentit. Nou vei. Ei ainakaan minulla loma ole koskaan tullut väärään aikaan. Aina se on yhtä tervetullut ja avosylin, lämpimästi otan sen vastaan. Tervetulloo! Käykee peremmälle!

JestaManDeeraa. Pakko mennä tonne sänkyyn. Kai se joku armahdus tulee... Haukottaa... Hauk.... Ttaa... Hau.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti