21.12.2010

Mitä ne kyttää?!






Mitä hemmettiä, nurkissa kolisee ja vilisee. Siellä jo tontut kyttää. Menisivät sinne tunthuriin nurkista juoksentelemasta.... Ihmisten kiusana....
Taitaa olla emännällä huono omatunto viikonlopun rillutteluista. Jos ei omatunto, niin huono happi. Huokasuttaa. Mut kyl tää tästä.

Ihan yritän olla kartalla ja joulun valmisteluissa on hommat hanskassa. Ostin eilen Norjalaisen merilohen ja Ukko sen graavasi ja panimma pakkaseen. Tämä tämmöinen resepti on peräisin Patten edesmenneeltä faijalta. Graavilohi pakkasen kautta pöytään. Ja on hyvä tahi maukas. Ostin kalan kauppahallista (kauppatorin) ja satuin paikalle, kun kalat olivat juuri tulleet. Eli on tuoretta! Se on tärkeintä! Siellä oli vaikka mitä vallan ihanaa kalaisaa juttua tarjolla. Menen huomenna uudelleen ja kaikkea pientä kivaa pöytääni haluan. Siis silleen monella eri tapaa graavattu, Njam!

Kuusi koristeltiin siis su. Siitäkin saatiin aikaiseksi hienoinen perheriita. Mietin juuri, että kaikessa asioissa meidän tapa neuvotella ja keskustella on lievästi agresiivinen ja hyökkäävä. Kuluttavaa. Olisi antoisaa seurata itseään kärpäsenä katossa ja katsoa tilannetta ulkoapäin. Voisiko itse tehdä tilanteessa toisin vai onko se vain meille ihan normaali tapa kommunikoida?
Enivei, kuuseen tuli sit punaisia palloja. On kuulemma niin aneeminen, jos on vain valkoista ja hopiaa. Minä taas olen yksinkertaisuuden kannalla, joskin minä halusin paljon välkkyvää nauhaa.... No, ihan nätti siitä tuli ja sitä on kiva illalla katsella. Rauhallista joulua vaan kaikille osapuolille juu....

Valvotuttaa taas. Eilen heräsin kolmelta ja nyt jo ennen kuutta. Pukkiako se emäntä niin jännittää? Täähän nyt on sitä varsinaista pikku poika jouluaattona syndroomaa, mitä muuta? Lahjat pitää paketoida, muista viinit, ota kinkku sulamaan, onko lautasliinoja, mitä vielä suorittamaan. Hei el`rentona mennään, varo pumppua. Kohta jytkii!! Varo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti