11.11.2010

Ei mittään



Ei mittään ihmeellistä. Heräsin, enkä saanut enää unta. Nautin aamukahvia ja piparkakkuja. Kyllä maistuukin hyvälle. Piparit, nuo jouluenkelin pipanat ovat suurinta herkkuani. Antaisivatko vähän valoa tähän synkkään harmauteen? Ainakin hieman herkullisemman aloituksen päivälle.

Ei ole oikeastaan mitään kirjoitettavaa. Joutessani läpisen....
Ihmeellinen duuniviikko, paljon peruutusaikoja ja tyhjääkin tilaa. Sopii minulle, voin ottaa rennommin. Tänäänkin aloitan vasta kolmelta, huono omatuntohan se tällaisesta tulee. Tekemättömyydestä. Nauti nyt, prklllll!!!!!
Eilen nukuin 2,5 tuntia päiväunta. Olenko väsy? Kävin aamusta siellä akupunktiossa ja se kaiketi väsyttikin. Sieltä päästyäni minulla oli hetken niin hyvä ja rauhallinen olla. Tajusin, että rinta/sydänala oli hetken ihan oireeton. Olen jo niin tottunut tähän jatkuvaan oireiluun, että en edes tiedä mille tuntuu, kun ei tunnu millekkään. Sairasta. Mutta sitä onnea ei kestänyt kuin tunnin verran. Loppu ilta vedettiinkin pilleriä ja nyt pumppu ampuu jatkuvaa sarjatulta. Huh, väsyttää.... Ja tämä kaikki on ihan normaalia.... Jep, jep. Välillä oikein toivon, että ottaisi kerran ja kunnolla, vetäisi kintut oikoseksi, niin oppisin olemaan. Tai tapahtuisi edes jotakin johonkin suuntaan. Taivaaseen tai helvettiin. No, nyt oli liian levotonta. Ja mulla ei ollut mitään asiaa....

Hip, hei. Iloisiin tunnelmiin. Kohta on joulu. Voe pukin perse ja pipari pieru!
Pyörähdin eilen tavaratalo maailmassa ja joulu painoi päälle dingelisdangelis.
Toisaalta, minussa oleskeleva joulutonttunen heräsi ja nuuhki antaumuksella jouluista tunnelmaa. Hetken jo ajattelin, että ostaisin joululahjoja.... Whaaaaat?
Onneksi se oli vain hetkellinen mieli härö ja poistuin paikalta kiroten koko helvetin hössötyksen. Se siitä iloisesta joulupölystä.
Jos saisin ja voisin toivoa, lähtisin että menisin jouluksi kauas pois. Lumivalkoiseen pimiään, takkatulen loimuun sikapossun kainaloon. Vain minä ja enkelin ääni... (Lue; pikku koira ja ukko rähjä.)

Ostin eilen lastin syysmasennuksen tappajia. Vetelen niitä pitkin vuotta, ne auttaa ihmistä jaksamaan. Mivitotal, D-vitamiini ja E-Epa kalaöljykapselit. Näitä ilmanhan ei voi olla. Josko noi auttaisi tähän väsymykseen. Vedän tuplana, eiku triplana. Vedän yliannostuksen! Jee, hyvät bileet! Äääh, pipari päivässä pitää mörököllit loitolla. Näin on.

Jaa, mulla kun ei ole mitään kirjoitettavaa niin lopetan tähän. Loppu. Tulis lunta ja panis pakkanen. Toivoo hän. Loppu.
Lähden nyt reippailemaan. Ihan vittuillessani. Loppu.
Olen reipas ja hymy. Loppu. Loppu loppu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti