25.10.2010

Sydän toivoa täys

Tänään sain tietää, että sydämeni on kunnossa. Kaikki nämä pitkäaikaiset oireet eivät ole vaarallisia, todellisia ne ovat, mutta ei sydänkohtauksen arvoisia. Hyvä niin.
Menen vielä sydämen varjoainekuvaukseen ja sain autonomisen hermoston rauhoittavaa lääkettä. Herkkä kun olen.... Mutta nyt ei diagnosoitu luulosairaaksi ja muutenkin oli hyvä lääkäri. Olin aika pitkään vastaanotolla, mikä on sinällään harvinaista nykyään. On rauhallisempi mieli, mutta ei se oireita mihinkään poista. Katsotaan, pitää vain oppia elämään asian kanssa. Helppoa kuin heinänteko, hah! Minulle?

Sunnuntain kulttuurianti jäi aika vaatimattomaksi. Designmuseon kiertävä näyttely oli tsaarinajan joku metsästys hässäkkä. Ei kauhiasti paljon sytyttänyt. Mutta suomalaista muotoilua on aina ilo katsoa.
Q Art Lounge galleriassa on homojen tekemää taidetta esillä. Tilat ovat pienet ja vaatimattomat, eikä itse näyttelykään kovasti sytyttänyt. Asia on uusi, toivottavasti todellisia tekijöitä löytyy vielä. Olkoonpa anti mikä tahansa, tärkeintä on kokeminen, näkeminen ja aistiminen. Sielun ravintoa! Sitä tarvitaan.

Huomenna alkaa työarki. Reipas viikko tulossa. Onneksi energiat virtaa paremmin ja muutenkin on olo Oo la Laa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti