29.10.2010

Hurlum hei

Yölliset sekoilut jatkuvat. Viime yönä näin unta, että siskoni sai keskenmenon stockkan vessassa. Menin infopisteeseen ja pyysin toimihenkilöä kuuluttamaan lääkäriä avuksi. Hänen vastaus oli, että Antti Tuisku esiintyy tavaratalossa ja nämä nuoret naiset yrittävät kaikkensa saadakseen Antin huomion. Vastasin hänelle, että siskoni on 45 vee ja lesbo. Mikäli et kuuluta, hommaan sulle syytteen heitteillejätöstä. Toissa yönä olin tsunamin kourissa.
Tällaisia näyttää ja se on koko aamuyö. Vähensin vieroituslääkkeen yhteen pilleriin päivässä, kenties en ole niin väsy. Toivoisin, että nämä unet loppuisivat jo. Ei jaksa katsoa...

Ruoka maistuu. Mikä lie, mutta nyt syötättää. Vaarallista. Pitänee lisätä liikkumista, ei tahdo läskiä. Huh, viikonloppu edessä. Ihanaa! Nopiastihan nämä viikot hurahtaa. Hyvä. Pitäisiköhän käydä ruoka ja viinimessuilla. Mieli tekisi. En tee suunnitelmia. Menen tilanteen vaatimalla tunteella. Ulos pitää päästä. Ei ravintolaan, herra paratkoon. Luontoon reippailemaan. Juppekin haluaa. Toivottavasti ei ole märkä viikonloppu.

No niin, nyt loppuu tää läpinä. Töihin, go, go, go!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti