30.9.2010

Hippuli Pippuli



Ihana kirpeys ulkoilmassa! Tarvitaan jo hanskat aamuisella uintireissulla. Tää on niin parasta.
Olen reippaasti fillaroinut ja uinut joka aamu, en vieläkään kykene salille, enkä joogaan. Selkä vielä pipi.

Radiossa kerrotaan, että huomisesta alkaen Espoo on savuton. Tupakka paikat häviää julkisilta paikoilta mm. koulujen pihoilta. Onpa hyvä asia! Voisivat kieltää tupakoinnin joka paikasta. Nyt kun ei itse kärytä, niin huomaa vain tuolla kaupungilla kaikki ne säälittävät tapaukset jotka myrkkyä sisäänsä ahnaasti vetävät. Haisee pahalle! Hyi olkoon!

Pesunkestävänä Marttana aloitin eilen kutomisen. Erikoistuotanto alaani ovat muhkeat kaulurit. Kutominen on meditatiivista ja sydämensykettä laskevaa harrastetoimintaa. Nyt täytynee todeta, että olen kutonut kokonaiset yksi kauluria viime syksynä. Mutta siitä tuli oikein hyvä ja homma jatkuu. Joulupukin konttiin juu....

Huomenna menen Jorviin. Asentavat onnettomalle Holter-tutkimuslaitteen. Mittaa sydämen toimintaa ja antaa tietoa jyskytyksestä. Sitä pidetään 24 h. kenties pari päivää ja sillä selvitellään mikä se on vai onko mikään. Minähän olen kärsinyt jo pitkään selittämättömistä sydänoireista. Siis luulotautisen ihmisen hapatusta. Mutta minkäs teet? Kierroksilla mennään ja välillä sattuu niin saatanasti. Tuskin tästä tutkimuksesta hullua hurskaammaksi tullaan, korkeintaan diagnoosi on vikaa korvien välissä. Niin kuin yleensä. Hullu mikä hullu.

Jahas, ruiskun kautta duuniin. Kauhiasti paljon enemmän on ihmiset flunssaisia. Paljon yllättäviä peruutuksia ja aikojen siirtelyä. Tyhjiä työtunteja päivällä, pitkästyttävää... Mulla ei vielä flunssaa, eikä tule. Olen vahva, lujasti terveellinen ruisranteinen jäpikkä. Ei tartu, ei tartu.... Ei sairastu, ei, ei!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti