16.7.2010

Tien päällä taas

Heinola jäi taakse ja posotamme puhelintoivekonsertin siivittämänä kohti Inkoota. Tietysti pysähdyttiin Heili lähiruokatorilla. Huomenna on tarjolla vartaita, pottusalaattia ja tsatsikiä. Ostin jo hieman tarveaineksia. Löysin myös lähituotettua mansikkasuklaata. Ajattelin tarjota jälkiruuaksi mansikoita, jäätelöä ja tätä suklaata. Njaaaam!!!!

Outoja valoilmiöitä taivasalla. Isoja, raskaita, tummia ja vaaleita pilviä. Aurinko paistaa siellä jossakin takana ja tekee hauskoja valojuovia pitkin poikin taivaanrantaan. Liekkö Jumalalla bileet ja discopallo päällä? Noista pilvistä voisi vaikka vähän räsähtää ukkosta!!! Jee!! Herra joraa helteillä ja nyt tulee muutama tippa vettä. Taitaa hikeä heittää Jumalaisella.

Ärsyttää. Miksi kaupoissa ja huoltamoilla ei myydä enää pieniä tölkkejä olutta? Kylmässä on vain niitä helvetin tolkun tölkkejä ja näin pakko juotetaan ihmisiä. Kuka hullu ostaa näillä keleillä lämmintä olutta? Ketä minä syytän alkoholisoitumisestani, panimoa vai kauppiasta? Jos olisimme Amerikan ihmemaassa, nostaisin syytteen pakko juotosta ja alkoholismista ja saisin huimat korvaukset. Olisin rikas mies ja voisin ryypätä vielä enemmän! Kyllä nyt ärsyttää!

Valitsimme toisen reitin kotimatkalle. Oli mukavaa kurvaille eri maisemissa ja matka taittui joutuisasti. Näin lomalla unohtaa päivien kulun ja ihmettelimme liikenteen määrää. Mutta nythän on perjantai, siitä ruuhkat. Mutta onneksi ne ovat pois päin pahemmat. Meillä matka menee jouhevasti. Kohta pysähdytään Lohjalle tekemään ruokaostoksia. Ehkä ostan matkaoluen ja kuuntelemme puh.toivetta. Se on niin perjantaita.
Minä tykkään matkustaa autossa. Ainut ikävä puoli on, kun pylly puutuu. Mitä pidemmälle matka on ehtinyt, sitä enemmän mun täytyy tehdä pepajumppaa. Lopulta tilanne menee siihen, että en tunne takalistoani ollenkaan. Se on sitten villi tunne. Mies jolla ei ollut pyllyä! Pyllytön mies! Uhuu, seksikästä...

Alkaisi olla ruoka-aika. Mun on syötävä säännöllisesti tai tulee äkämäpunkki kylään. Onko ne verensokerit mitkä laskee? Sama se, mutta ruokoo on saatava silloin ja äkkiä! Pinna kiristyy olemattomista asioista, nytkin joku helevetin karavaanari kökkii edessä, eikä ohi päästä. Otan kurkkupastillin, se helpottaa. Nyt Patte ampaisi ohi! Ruokooooo!!!! Antakee ruokooo!
Taivas on taas ihan auki ja kirkas. Aurinko paistaa taivaan täydeltä. Mihin hävisi tummat pilvet, outoo on tuommonen! Pysähdyttiin jossakin grillillä, näytti pahalle. Ei mennä sinne. Joku taso se on nälissäänkin oltava. Täytyy kyllä myöntää, että nämä nykyajan ABC-huoltamot ovat ihan tasokkaita paikkoja. Tavara on tuoretta ja usein pöperö ihan syötävää. Ja ihanat pullat niillä on!
Nyt pysähdytään, lopetan tähän. Vielä on kesää jäljellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti