9.7.2010

Oho!



Jos aamu oli kaunis, niin ei illassakaan ole valittamista. Möllykkä paistaa taivaan täydeltä ja mökin terassi on hiukka hottis.
Kuuntelen joka perjantaiseen tapaan Radio Suomen Puhelintoivekonserttia ja nautin elämästä. Yhä vain... Kuvasta näet, että ilme on vapautunut ja suhteellisen rento. Hyvä lomakuva!

Nyt on niin kuuma, että saunaa ei halua lämmittää. Tämä terassi riittää, puuttuu vain vastat.
Paratiisiimme on hiipinyt käärme! Ällöttävät sinilevähiukkaset tekevät uimisesta harvinaista herkkua. Onneksi meillä on uusi pumppu ja kylmä suihku on mahdollinen. En kai muuten olisi enää hengissä...Kylmääääää!!!!!

Marketta on vierailulla. Tänään hän sai uutta silmänympärysvoidetta ja hehku kilpailee ilta-auringon kanssa. Kivan hupsutteleva ilta ja tiedossa myös tangoyö Radio Suomessa. Jee! Illallismenyyksi on valmistunut savulohisalaatti, kanttarellimuhennoksella. Eli kevyesti mennään... Hiukka pirskahtelevaa pitää nauttia... Kuplia ja poksahdella!
Alan päästä yhä syvemmälle tähän kiireettömyyteen ja ihanaan unohdukseen. Aika menettää merkityksensä, ensin päivät ja pikku hiljaa jo minuutitkin antavat periksi. En kiirehdi, aistin ja kuuntelen. Kuuntelen tätä rauhaa ympärillä. Tämähän on kuin äidin lämmin syli...

Oukei, radiossa sanottiin, että yli Euroopan on tulossa voimakas helleaalto. Tilanteesta on annettu jopa ilmavaroitus? Helppo uskoa ja tuleekin pieni paniikki. Miten kauan tätä ihanuutta voi vielä jatkua? Jaksanko vain nauttia. Kohta tahdon jo kylmää todellisuutta ja harmaata arkea. Ou nou!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti